Abone Ol

"Canlı yayına alındığımdan haberim yoktu!" SKY Türk Muhabiri Burcu Benek konuştu!

Medya Faresi'nde yayınlanan ve Youtube'da da yer alan canlı yayın kazası dünden beri en çok konuşulan haber oldu. Bariz bir şekilde muhabirin bu olayda canlı yayında olduğunu bilmediği anlaşılıyordu. SKY Türk muhabiri Burcu Benek yanlış anlamalara karşı M

"Canlı yayına alındığımdan haberim yoktu!" SKY Türk Muhabiri Burcu Benek...

İŞTE BURCU BENEK'İN AÇIKLAMASI

Öncelikle haber başlığınız beni gerçekten çok güç durumda bıraktı. O yayın, canlı yayın aracı ile yönetmen arasındaki iletişim kopukluğu yüzünden benim haberim olmadan canlı yayına alınmamla gerçekleşti. Sizin yanlış haber başlığınız yüzünden çoğu insan olayı bambaşka boyutlara taşıyor. Haberi youtube'tan aldığınızda videonun başlığı açık ve seçik bir şekilde benim habersiz canlı yayına alındığımı gösteriyor. Ancak attığınız yanlış haber başlığı ile olayı çarpıtıp benim hiç içinde bulunmak istemediğim yorumlara maruz kalmama neden oldunuz."Sitemizde yayınlanan haberlerde basın ahlakına, hukuk ilkelerine, insan hak ve özgürlüğüne bağlı kalacağımıza söz veririz" diye yazmışsınız ancak attığınız başlık buna ne kadar bağlı kaldığınızı (!) açıkça ortaya koyuyor.

Teşekkür ederim.

BURCU BENEK

MEDYAFARESİ NOTU: Haberimizde Burcu Benek'i suçlayıcı hiçbir ifade kullanmamıştık. Ancak olabilecek yanlış anlamalara karşı açıklamasını harfiyen yayınladık.

ÖNCEKİ HABERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

http://www.medyafaresi.com/?hid=2515&cid=3