Abone Ol

Çankaya Belediye Başkanı'na silahlı saldırı iddiası!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in 20 Eylül 2015’te silahlı saldırıya uğrayarak sağ bacağı kasık bölgesinden yaralandığı iddia edildi.

Çankaya Belediye Başkanı'na silahlı saldırı iddiası!

Silahlı saldırganın Eskişehir Yolu’ndaki CEPA AVM’nin sahipleri arasında yer alan kayın pederi Mansur Çelebioğlu olduğu öne sürüldü.


halkinhabercisi.com’da yer alan habere göre, saldırı 20 Eylül 2015 gece saat 00:30 sularında meydana geldi. Başkan Taşdelen ağır kanamalı olarak, Ankara Güven Hastanesi’nin aciline getirildi. Güven Hastanesi VIP Müdürü Mehmet Gürbüz, olayın hemen ardından haberdar edilerek, tüm hazırlıkların yapılması istendi. Taşdelen’e ilk müdahale acil serviste yapıldı.

Müdahale, basına yansımaması için büyük bir gizlilik  içerisinde yürütüldü. İlk müdahale, acil servise sadece tek bir doktor alınarak gerçekleştirildi. Baba Doğan Taşdelen’in talimatı üzerine hastane kameralarında da kayıtların silindiği iddia edildi.

Başkan Taşdelen daha sonra ameliyat edilerek VIP katta özel bir odaya alındı. Kısa sürede tedavisi tamamlanan Alper Taşdelen, 22 Eylül 2015 tarihinde saat 19:32’de Güven Hastanesi muhasebesi tarafından hazırlanan 13.221 TL (on üç bin iki yüz yirmi bir TL) tutarındaki faturayı Yapı ve Kredi Bankası kredi kartı ile ödeyerek taburcu edildi. Olayın bayrama denk gelmesi nedeniyle Taşdelen, yakın çevresine eşiyle Bodrum’daki yazlıklarında olduğunu duyurdu. Bu arada Taşdelen’in kayın pederi Mansur Celebcioğlu’nun da acilen Kırgızistan'ın başkenti Bişkek’e gönderildiği kaydedildi.

Başkan Alper Taşdelen’in vurulma olayı gizli tutularak tedavisi de büyük bir gizlilik içerisinde tamamlandı.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in bu iki günlük süre içerisinde, sağ inguinal bölgelerinde ve uyluk proksimal anterior bölgesinde meydana gelen kurşun yarası ile ilgili ameliyat edildiği öğrenildi.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in 26 Eylül 2015 tarihinde tekrar Güven Hastanesi’ne gelerek ortopedi ve travmatoloji bölümünde Doç. Dr. Sinan Bülent Avcıtarafından çok gizli ibaresi ve 2015 045875 rapor numarasıyla “ayak bölgesi artroskopik pansuman” konusu ve 95784532-011065 sayı numarası ile rapor düzenlenerek hafif sekerek yürüyecek şekilde hastaneden ayrıldığı öğrenildi.

Kayın pederinin neden Taşdelen’e ateş ettiğine ilişkin bir açıklama ise yapılmadı.