Abone Ol

Canım Ailem'in Feride'si Türkan Şoray'ı görünce neden fenalaştı?

Şimdilerde Canım Ailem dizisinde oynayan Ezgi Mola, Türkan Şoray ile karşılıklı oynarken yaşadıklarını anlattı. Bakın genç oyuncu Sultan'ı görünce neler hissetmiş?

Canım Ailem'in Feride'si Türkan Şoray'ı görünce neden fenalaştı?

Kanaltürk'te Yüksel Aytuğ'un sunduğu 'Medyatik' programında atv'nin sevilen dizisi 'Canım Ailem'in oyuncuları Ezgi Mola, Şebnem Bozoklu ve Funda Eryiğit konuk oldu.

Uğur Yücel ve Türkan Şoray'ın başrolünde oynadıkları 'Hayatımın Kadınısın' filminde Şoray ile kamera karşısına geçen Ezgi Mola, duygularını şöyle aktardı:

"Türkan Hanım ile çalışmak çok büyük bir tecrübe. Çünkü Türkan Şoray deyince, insanın aklına Türk sineması geliyor... Ben karşısına ilk oturduğum zaman, öncesinde 15 günlük okuma provaları hazırlık sürecimiz oldu fakat o kamerayla, ışıkla dekorun içinde oturduğumuzda bayağı böyle sandalyede küçücük kaldığımı hissettim."

15 Dakika ara verdik

Türkan Şoray'ın sette bambaşka olduğunu ifade eden Ezgi Mola, "Acayip bir şey. Karşımda sadece baktı gülümseyerek. Öyle gergin bir sahne de değil. 'Allahım ben ne yapacağım?' dedim. O kadar çaresiz hissettim ki kendimi. 15 dakika ara verdik. Çünkü fena oldum" diye konuştu.

Acayip bir motivasyon

Genç oyuncu, Türkan Şoray ile karşı karşıya geldiklerinde onun motivasyonundan çok etkilendiğini belirterek "Orada görüyorsunuz Türkan Şoray'ı. Bakışıyla, duruşuyla, o konsantrasyonuyla, işe olan inancıyla görüyorsunuz" dedi.

Çok utanıyordum

Sete gittiklerinde Türkan Şoray'ın herkesten önce gelmiş ve hazırlanmış olduğunu gördüklerini ifade eden Ezgi Mola, "Türkan Hanım hep hazırdı. Ben utanıyordum. 'Daha önce gitmeliyim' diye ama Türkan Hanım, her seferinde herkesten önce orada oluyordu. Acayip bir disiplin, acayip bir enerji, güleryüzlülük, herşey var Türkan Hanım'da. Çok özel bir oyuncu, çok özel birisi" şeklinde konuştu.

Televizyon Gazetesi