Abone Ol

Caner Erkin'i kadro dışı bırakan istek!

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Caner Erkin'in kulübüyle olan sözleşmesini uzatmak için Aziz Yıldırım'dan istediği rakam başkanı sinirlendirdi. Caner, yönetimle görüşmesinde senelik 2.5 milyon Euro’dan (8 milyon TL) 3+1 yıllık sözleşme istedi.

Caner'den Aziz Yıldırım'ı kızdıran istek!

Fenerbahçe hem ligde hem de Türkiye Kupası’nda şampiyonluğa koşarken, Galatasaray derbisi öncesi Caner Erkin’in kadro dışı bırakılması herkeste büyük şok etkisi yaratmıştı.

Yıldız futbolcunun Fenerbahçe kariyerinin sonunu getiren olayların, yeni sözleşme görüşmelerinde başladığı ortaya çıktı. Buna göre Caner, sözleşmesini uzatmak için yönetimden 3+1 yıllık, senelik 2.5 milyon Euro (8 milyon TL) garanti ücret istedi. Bunun yanı sıra 4 milyon TL de imza parası talep etti. Caner Erkin’in son isteğinin Aziz Yıldırım’ı oldukça sinirlendirdiği ve bu nedenle görüşmelere hemen son verildiği kaydedildi.

Olaylar peş peşe yaşandı

Bu olayın ardından Caner’in birçok yerde, “İnter ile anlaştım” demesi ve son olarak derbi öncesi Vitor Pereira ve yönetici Ali Yıldırım’a bağırıp çağırması, son darbe oldu. Peş peşe yaşanan bu gelişmelerin ardından Caner Erkin kadro dışı kaldı. Yıldız futbolcunun sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Fanatik