Abone Ol

Caner Erkin'e sevgilisi Şükran Ovalı'dan veto

Caner Erkin, eski eşi Asena Atalay sinir krizi geçirince soluğu yanında almıştı, bunu duyan sevgilisi Şükran Ovalı, Erkin'e görüşme yasağı koydu...

Caner Erkin'e sevgilisi Şükran Ovalı'dan veto

Caner Erkin, eski eşi Asena Atalay sinir krizi geçirince soluğu yanında aldı. Akşam'da yer alan habere göre, bunu duyan sevgilisi Şükran Ovalı, Erkin'e görüşme yasağı koydu. Fenerbahçeli futbolcu milli Caner Erkin, eski eşi Asena Atalay'la olan maddi manevi tüm bağlarını kopardığı iddia edildi.

Çocukları Çınar için eski eşiyle sık sık bir araya gelip örnek bir baba tablosu çizen Caner Erkin, oyuncu sevgilisi Şükran Ovalı'nın vetosuyla karşılaştı. Geçen hafta evinde sinir krizi geçirdiği öğrenilen Asena'nın ailesinin Caner'i araması Şükran'ı küplere bindirdi.

REST ÇEKTİ

Sevgilisinin eski eşinin evine gittiğini duyan Ovalı, 'Ne Asena, ne de ailesiyle görüşmeni istiyorum' restini çekti. Kız arkadaşının sözünü dinleyen Caner Erkin'in, bununla da yetinmeyip Asena ile tüm maddi ve manevi ilişkilerini sonlandırdığı söylendi.

ORTAKLIĞINI BİTİRDİ

İşe ilk olarak Asena'nın babasıyla ortak olduğu Sirkeci'deki otelden başladı. Eski kayınpederiyle ortaklığı sonlandıran futbolcu, oteli sonrasında satışa çıkardı.

CANER ERKİN'DEN AÇIKLAMA

Milli futbolcu bu iddialar üzerine suskunluğunu bozdu. Erkin, Twitter hesabından şu iletiyi paylaştı: "Ufak atın ama bilin ki artık civcivler de yemiyor"