Abone Ol

Candy Crush Saga indir, candy crush hileleri, oyna (Candy Crush oyna)

Milyonların takip ettiği ve zevkle oynadığı popüler oyun Candy Crush Saga; Candy Crush saga Seviye Atlama hilesi, Candy Crush Oyun Can Hileleri, Candy Crush Seviye İlerleme Hilesi ile daha kolay hale geliyor. Candy Crush Saga oyun hilelerini bulabileceğiniz Medyafaresi.com haberimiz sizler için ...

Candy Crush Saga indir, candy crush hileleri, oyna (Candy Crush oyna)

Milyonların takip ettiği ve zevkle oynadığı popüler oyun Candy Crush Saga; Candy Crush saga Seviye Atlama hilesi, Candy Crush Oyun CanHileleri, Candy Crush Seviye İlerleme Hilesi ile daha kolay hale geliyor. Candy Crush Saga oyun hilelerini bulabileceğiniz Medyafaresi.com haberimiz sizler için ...

Milyonların takip ettiği ve zevkle oynadığı popüler oyun Candy Crush Saga; Candy Crush saga Seviye Atlama hilesi, Candy Crush Oyun CanHileleri, Candy Crush Seviye İlerleme Hilesi ile daha kolay hale geliyor. Candy Crush Saga oyun hilelerini bulabileceğiniz Gazetevatan.com haberimiz sizler için ...Candy Crush Saga Oyun Hileleri, Candy Crush Can Hileleri, Candy Crush saga Seviye Atlama hilesi, Candy Crush Oyun Hileleri, Candy Crush Seviye İlerleme Hilesi,candy crush saga, candy crush saga apk, candy crush saga can kazanma, candy crush saga hile .

Kolay Can kazanma Hilesi

Bunu herkes kolayca yapabilir. Eğer oyunu Android cihazınızdan oynuyorsanız ve can kalmadığında yeni can almak için beklemek istemiyorsanız, oyunu önce kapayın, sonra telefonun veya tabletin internet bağlantısını kesip Android cihazın saatini can kazanma bekleme süresinden öteye ayarlayınız. Örneğin yeni can için diyelim ki 20:00 dakika verdi. Saati 25 dakika ileri ayarlayın. Oyunla oynamayı bitirince saati tekrar normale ayarlayabilirsiniz.

“Candy Crush Extra Life v1.4.11″ Uygulaması İle Ekstra Can ve Seviye Atlama

Bu uygulama adından da anlaşılacağı üzere size ekstra can vermektedir. Bunun yanısıra takıldığınız seviye varsa isterseniz onu da birileri seviyeye atlatmaktadır.Bu hile uygulaması Candy Crush Saga oyununun kayıt dosyalarına müdahale edip bu hileleri sağlıyor. Bunun için malesef ki telefonunun veya tabletin root edilmiş olması gereklidir. Bu hile uygulaması CCs v1.33.0 sürümünü desteklemektedir.

Öncelikle root erişimi isteyecektir. İzin ver ile devam ediyoruz. Sonrasında  ekran açılmaktadır. Burada “Extra lives” tıklarsanız standart 5 can sayısını 15,25,35 gibi katlarda artırabilmektedir.  “Skip level” ise mevcut kaldığınız seviyeyi bir ilerletir. Daha altta göreceğiniz “Boost Me” seçeneği ile de oyunda lazım olacak normalde paralı olan hızlandırıcıların kilidini açarsınız.

CANDY CRUSH SAGA OYNA

“Candy Crush Saga v1.34.1 Modlu” Uygulaması İle Daha Kolay Seviye İlerleyin

Candy Crush Saga oyununun modifiye edilmiş halini kurarak limitsiz şekilde oyunu oynayabilirsiniz. Root yapılmış olmasına ihtiyaç yoktur.Bu uygulama ile aşağıdaki avantajlara sahip olursunuz:

CANDY CRUSH SAGA İNDİR - İOS

CANDY CRUSH SAGA İNDİR - GOOGLEPLAY


- 80 Hareket (İlk 5 Bölümde 50 hareket)
- 160 Ekstra Zaman
- 99 Bomba Gecikmesi
- 4 Renk Candy