Abone Ol

Posta'dan kovulan Candaş Tolga Işık hakkında flaş iddia

Yıldırım Demirören’in has adamlarından biri olmasına rağmen bugün kapının önüne konulan Posta Yazarı Candaş Tolga Işık, son dönemde en çok TFF Başkanı Nihat Özdemir’i hedef alıyordu.

Posta'dan kovulan Candaş Tolga Işık hakkında flaş iddia

Demirören Grubu’nun en çok satan gazetelerinden biri olan Posta’da 14 yıldır köşe yazarlığı yapan Candaş Tolga Işık’ın kalemi bugün kırıldı.

Patronu Yıldırım Demirören’le yakın ilişkisi olduğu iddia edilen Işık, son dönemde özellikle Türkiye Futbol Federasyonu ve Başkan Nihat Özdemir’e karşı yoğun bir saldırı içindeydi.

Medyaradar'ın haberine göre, birçok yazısında, Nihat Özdemir’e karşı eleştiri sınırlarını aşan ifadelerde bulunan Işık, son olarak Şubat ayında Özdemir’in istifa edeceği iddiasını twitter’da TT listesine sokmayı başarmıştı.

Işık ayrıca internette yayınlanan programında da Nihat Özdemir yönetimine karşı objektiflikten oldukça uzak ve iftira niteliğinde yorumlarda bulunuyordu.

Işık’ın Posta’daki yazılarına bugün son verilmesinin ardından ise sosyal medya kullanıcıları oldukça dikkat çekici yorumlarda bulundu.

Gönderilen tweetlerdeki ortak düşünce ise ‘Nihat Özdemir’i koltuğundan etmeye çalışan Candaş Tolga Işık’ın kendisinin kapının önüne konulduğu’ oldu. (medyaradar)