Abone Ol

Can Yaman ve Demet Özdemir 20. bölümde gerçekten sevgili olmuşlar

Adı bir dönem 'Erkenci Kuş' dizisinde partneri Demet Özdemir'le aşk dedikodularına karışan oyuncu, sevgili olduklarını itiraf etti.

Can Yaman ve Demet Özdemir 20. bölümde gerçekten sevgili olmuşlar

Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu ile röportaj yapan Can Yaman, hakkında merak edilen her şeye samimiyetle yanıt verdi.

Partneri Demet Özdemir ile enerjilerinin tutmasında yaşadıkları aşkın da etkili olduğunu söyleyen Can Yaman, "Biz 20’nci bölümde sevgili olduk. Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Demet’le bizim çekimimiz tavandı, maksimum olduk" dedi.

"KIVANÇ AĞABEYİ TEK GEÇERİM"

Geçtiğimiz günlerde Kıvan Tatlıtuğ için "Dizileri Avrupa'ya satılmadıysa, bilemem" diyen oyuncu ardından çıkan haberlere röportajda açıklık getirdi. Yaman bu haberlere, "Ben Kıvanç ağabeyi tek geçerim. Hastasıyım, her işini izliyorum. Müthiş örnek alırım, müthiş de severim. Kıvanç ağabeyle haşa kendimi kıyaslayamam" diyerek yanıt verdi.

Can Yaman ve Demet Özdemir 20. bölümde gerçekten sevgili olmuşlar - Resim: 1

"BEN MİLYONER OĞLU MUYUM"

Son zamanlarda yurt dışında da büyük ilgi gören Can Yaman, fanlarının figüran olduğu konusuna da değindi. Hayranlarının parayla tutulduğu iddiaları için; "Bir matematik hesabı yapsak, orada en az 2 bin kişi var. Her birine en az 100 euro versem, 200 bin euro eder. Bunu günlerce yaptığımı düşün. 3 milyon euro yapar. Ben milyoner oğlu muyum? Sadece bölüm başı para alan bir oyuncuyum. Aldığım para ile bu finansmanı nasıl yapayım? O kadar param olsa zaten kanal satın alırım." şeklinde konuştu.

Öte yandan "O fanlar figüran olsa, benim haricimde kimse o görüntüleri paylaşmaz. Ama orada olan binlerce insan sosyal medyasında bu videoyu paylaşıyor" diyen Can Yaman, bu haberlere üzüldüğünü de söyledi.