Abone Ol

İlişki Durumu Karışık 27. bölümünde Can ile Ayşegül'ün öpüşme sahnesi geceye damgasını vurdu

Show TV'nin reyting rekorlar kıran dizisi 'İlişki Durumu: Karışık'ta romantik anlar. Can ile Ayşegül'ün öpüşme sahnesi geceye damgasını vurdu.

Can ile Ayşegül'ün öpüşme sahnesi geceye damgasını vurdu

Cumartesi akşamlarının eğlenceli dizisi İlişki Durumu Karışık 27. bölümü ile hem güldürdü hem şaşırttı.

Yayınlandığı her hafta büyük ses getiren İlişki Durumu Karışık son bölümüne Can Tekin ve Ayşegül'ün öpüşme sahnesi damga vurdu.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 27. BÖLÜM ÖZETİ

Dizinin 23 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanan 27. bölümünde Elif'in Can'a yazdığı mektup Can'ın eline geçmiştir. Her şey tam ortaya çıkacak derken Mediha bayılma numarası yaparak, Can'ın mektubu okumasını engeller. Elif'de bu sırada eve geri dönmüştür ve Mediha'nın bayılma numarasını fırsat bilerek mektubu hemen yok eder.

Can, Elif'in yanında olsa da aslında kalbi Ayşegül'ün yanındadır. İsmail dedeyle konuşan Can, Ayşegül'e hafızasının geri gelmesi için olayları anlatır. Hafızası geri gelen Ayşegül, içindeki tüm öfkeyi Can'a kusar.

İsmail ise Naci ve Mediha arasında birşeyler olduğunu sanmaktadır. Naci'yi daha yakından tanımak ve arasını daha iyi etmek için yemeğe davet eder. Bu sırada ilişkilerine onay verdiğini kendi ağzıyla Mediha ve Naci'ye sötlemiştir. Mediha, Naci ile aralarında birşey olmadığını söylese de İsmail'i bir türlü inandıramamıştır.

Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gittiği bir aşk oyunu hikayesi olan “İlişki Durumu : Karışık”ta neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmuyor. İlişki Durumu Karışık 28. yeni bölümü 30 Ocak Cumartesi akşamı Show TV ekranlarında olacak.