Abone Ol

Çakıcı hapiste oğlu iş başında!!! Sosyetik otele Çakıcı baskını!!!

Alaattin Çakıcı'nın oğlu ve adamları, Bodrum'da sosyetenin uğrak yeri 5 yıldızlı Maki Oteli bastı

Çakıcı hapiste oğlu iş başında!!! Sosyetik otele Çakıcı...

Alaattin Çakıcı'nın oğlu ve adamları, Bodrum'da sosyetenin uğrak yeri 5 yıldızlı Maki Oteli bastı. Plajda patlayan silahlar 300 tatilciyi dehşete düşürdü. Camlar, masa ve sandalyeler kırıldı. Oteli 60 askerle kuşatan jandarma, 7 kişiyi gözaltına aldı. Üç yaralıdan birinin durumu ağır.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Göltürkbükü Beldesi'ndeki sosyetenin uğrak yeri 5 yıldızlı Maki Oteli, organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'nın oğlu A. Çakıcı ve adamları tarafından basıldı. Otelin sahilindeki yaklaşık 300 tatilcinin bulunduğu plajda silahlar patlarken, ikisi garson üç kişi de yaralandı. Oteli, karadan ve sahilden kuşatan jandarma, A. Çakıcı'yı ve adamları olduğu ileri sürülen 7 kişiyi gözaltına aldı

Lüks otolarla geldiler

Dün, saat 19.00 sıralarında meydana gelen olayda, aralarında, Çakıcı'nın yeğeni A.Ç. ve adamlarının olduğu ileri sürülen 15 kişi, 6 lüks otomobille Ali Şahinler'e ait Maki Oteli'ne geldi. Ellerindeki tabancalarla otelin plajına inen saldırganlar, etrafa dağıttıkları masa ve sandalyeleri kırıp havaya ateş açtı. Camları kırdı. Oteldeki görevlilerin saldırganlara karşılık vermesi üzerine çıkan arbedede, garsonlar Aytekin Dörtyol, Aydın Kalkan ile A. Çakıcı'nın adamı olduğu ileri sürülen Deniz B. tabancayla yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Deniz B.'nin durumunun ağır olduğu, iki garsonun ise hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Çakıcı'nın oğlu...

Kanlı baskın sırasında plajdaki 300 kişiyle çevredeki beach kulüplerde bulunanlar, büyük panik yaşadı, sahil bir anda boşaldı. Silah seslerinin duyulması üzerine Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli 60'a yakın asker, oteli karadan ve sahilden kuşattı. Bodrum Devlet Hastanesi'nde de geniş güvenlik önlemi alınırken, soruşturma başlatan jandarma, baskına karışan A. Çakıcı ve adamı olduğu ileri sürülen 7 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma ve kaçan diğer zanlıların yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.