Abone Ol

Çağla Şıkel'den darbeye sessiz kaldın eleştirisine yanıt

Ünlü manken Çağla Şikel, 15 Temmuz darbe girişiminde "sessiz kaldın" eleştirilerine cevap verdi.

Çağla Şıkel'den darbeye sessiz kaldın eleştirisine yanıt

Çağla Şıkel darbe girişiminin ardından Türk bayrağı fotoğrafını Instagram'dan paylaştı. Fakat Şıkel'in bu paylaşımı yorumsuz olarak paylaşması bazı takipçileri tarafından darbe yanlısı olarak algılanmasına yol açtı. Bu yüzden çok sayıda eleştiri mesajları alan Şıkel, yine Instagram hesabından yayımladığı bir yazı ile kendisini eleştiren takipçilerine sert bir cevap verdi.

İşte Çağla Şıkel'in o mesajı;

Siz ki insanları sanatçı veya halk ve yahutta polis yada asker diye ayıransınız, bana mı? yada bize mi? hesap soruyorsunuz ????
"İyıkı tanınmışız iyiki televızyona çıkıyoruz ,ulan bız ınsan diilmiyiz???? O jet sadece senin tependenmi geçti ? O ezanları sadece senmi duydun??? Benim ailem çoluğum çoçuğum yok mu ??? Benim nefesim kesilmedimi ???Ben o patlamalarla yerimden hoplamadımmı??? yan gelip yattımmı??? Çocuklarım yanımda diildi diye sevineyimmi üzüleyim mi şükür mü edeyim bir başıma ?? Ben düşmedimmi ekmek makarna peşine ?Dolabıma bakmadımmı neyım var neyım yok dıye??? Yarın nasıl bı ülkeye uyanıcaz endişesi yaşamadımmı ??? Ben insan diilmiyim?? illa size açıklama yapmak zorundamıyım??? Sizene benım tarafımdan tarafsızlığımdan ? Önce insan olun oturun bana veya ünlülere çemkireceğinize dua edin ülkemiz için hayatını kaybeden insanlar için !Ha bide af dileyin haklarını yediğiniz , insanlıklarını bilip bilmeden sorguladıklarınız için !!!!!"