Abone Ol

Çağla Şıkel Leshow'a damgasını vurdu

İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen Leshow Deri & Moda Fuarı’nın Gala Defilesi’nde, Çağla Şıkel’in taşıdığı Oksa Fashion tasarımı, firma sahibi Fatih Okumuş özel olarak tasarladı.

Çağla Şıkel Leshow'a damgasını vurdu

24 Ocak günü ihtişamlı bir gala defilesiyle açılışı gerçekleşen Leshow Deri & Moda Fuarı’nın Koreografisini Asil Çağıl’ın sunuculuğunu Jülide Ateş’in gerçekleştirdiği, ünlü tasarımcı ve modellerin yer aldığı defilede Sacha Pacha, Vlasta Kopylova Design, Lindi West, Steel Deri, Oksa Deri, Panterrez ve Sansar Deri,  2019-2020 koleksiyonlarını, Özge Ulusoy, Çağla Şikel Ece Gürsel ,Sema Şimşek, Tuğba Karaca, Tuğçe Sarıkaya, Sanem Balcı, Bilge Kara ve Zeliha Çal  başta olmak üzere daha birçok modelle en trend deri kostüm ve aksesuarlarını tanıttı.

Defile ulusal ve uluslararası modacı ve tasarımcılar tarafından ilgiyle izlendi. Ayrıca fuarın giriş ücretlerinden elde edilen gelirlerin, kız çocuklarının eğitimine bağışlanması nedeniyle Özkan Uğur’un da defileye katıldığı belirtildi.

Defilenin açılışında Vlasta Koplylova Design firmasında  astronotlarla podyuma çıkan ünlü manken Çağla Şıkel, defilenin finalinde Oksa Deri’nin  ‘Kadına Şiddete Hayır’ final kıyafetiyle podyumda izleyenlerden büyük alkış aldı. Muhteşem sahne showlarının  yapıldığı defileleri 1400 kişi ilgiyle izledi.

24 Ocak günü ziyaretçilerine kapılarını açan Leshow Fuarı’nı 25 ülkeden 2500’ün üzerinde yabancı ziyaretçi olmak üzere 5000 kişi ziyaret etti. Leshow, Türkiye’deki yabancı ziyaretçi oranı en yüksek olan fuar olarak da sektördeki yerini başarıyla almakla beraber, 2020 yılında bu sayıyı 2’ye katlamayı hedefliyor.

Çağla Şıkel Leshow'a damgasını vurdu - Resim: 1

ABD, Avustralya, Almanya, Arjantin, Belarus, Bulgaristan, Ermenistan, Fas, Güney Afrika Cumhuriyeti, Hollanda, İngiltere, İran, İtalya, Kazakistan, Mısır, Pakistan, Portekiz, Rusya, Sırbistan, S. Arabistan, Tataristan, Ukrayna, Vietnam ve Yunanistan gibi değişik ülkelerden 500’ü aşkın satın alıcı konuğun davet edildiği fuarda, 11 ülkeden 150 üretici firma deri hazır giyimin yanı sıra dış giyim, aksesuar, ayakkabı ve çanta koleksiyonlarını yeni pazarlar ve seçkin ziyaretçilere tanıtma fırsatı buldu.

24 Ocak’ta başlayıp 26 Ocak’ta sona eren fuarın kapı giriş gelirleri de kimsesiz kız çocuklarının eğitimini karşılamak üzere Nil Eğitim ve Yardımlaşma Derneği NEYAD’a bağışlanmıştır.

Bir çok etkinlik ve sosyal sorumluluk projesini içinde barındıran Leshow Deri Moda &Moda fuarının 2. gününde fuar katılımcılarından Baz Aksesuar da Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği, Omurilik Felcine karşı farkındalık sağlamak için dans gösterileri  düzenledi.