Abone Ol

Çağatay ve Serenay'ın dizisinde düşman çatlatan aşk!

Medyafaresi.com yazarı Anibal Güleroğlu, Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisi Medcezir'le ilgili bir yazı kaleme aldı..

Çağatay ve Serenay'ın dizisinde düşman çatlatan aşk!

Güleroğu, ikiliyi ekranlarda buluşturan Medcezir için tıpkı Şubat dizisindeki gibi yeni bir aşk çıkabileceğini hatırlatarak dizinin senaryosuna değindi...

Serenay-Çağatay çifti tutar mı?

Çevremizde hızla tükenirken, ekranda her geçen gün sayıları artan aşk hikâyelerine bir yenisi daha eklenecek... FOX TV’deki ’Bir Aşk Hikâyesi’yle çakışmaması için ismi ’Aşk Hikâyesi’nden ’Medcezir’e dönüştürülen yapımın çekimlerine başlanıyor ya, herkesi bir merak sardı... Serenay-Çağatay çifti tutar mı diye. Bunun yanı sıra Barış Falay, Can Gürzap, Hazar Ergüçlü ve Taner Ölmez gibi isimleri kadrosuna katarak yola çıkan yapımın yeni sezonun en iddialı işlerinden biri olması da bekleniyor. Dereyi görmeden paçayı sıvama huyumuz olmadığından iddia konusunu ’Hayırlı olsun’ diyerek es geçip merakla beklenen yeni çifte gelelim.

SERENAY SARIKAYA İSTANBUL MODA HAFTASINDA BÜYÜLEDİ! FOTO GALERİ 

Serenay Sarıkaya’nın seksi fotoğrafları!.. FOTO GALERİ 

SERENAY’IN ŞARKISINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Çağatay Ulusoy kızlarla havuz başında parti yaptı-FOTO GALERİ-

ÇAĞATAY ULUSOY’UN OYNADIĞI KISA FİLM.. FOTO GALERİ

ÇAĞATAY ULUSOY ADLİYEDEN BÖYLE AYRILDI -VİDEO

ÇAĞATAY VE GİZEM UYUŞTURUCU KULLANDIKLARINI İTİRAF ETTİ TIKLAYIN

ÜNLÜLERE NARKOTİK GÖZALTISI FOTO GALERİ

POLİS, EMİR’İ DİZİDE DE SORGULAMIŞ! VİDEO 

İŞTE ÇAĞATAY ULUSOY VE GİZEM KARACA’NIN İLK SÖZLERİ.. VİDEO

ÜNLÜLERE NARKOTİK GÖZALTISI FOTO GALERİ

Ay Yapım tarafından gerçekleştirilecek olan ve Star TV’de ekrana çıkacağı söylenen(söylenen diyorum zira bizde adet olduğu üzere ne dizilerin isimleri, ne başroldekiler, ne de hangi kanalda yer alacakları son ana kadar kesin olamaz) dizinin şu an için ele alınması gereken hayati ayrıntısı, Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy’u başrolde buluşturuyor olması. Hayati ayrıntısı çünkü fanlar için bu buluşma çok önemli. Kolay mı, iki oyuncunun da sevenleri, hayal kırıklığıyla sonlanan dizi maceralarının ardından nicedir boşlukta kalmışlardı. Beklentilerinin neticesinde güzel bir iş görmek onların en doğal hakkı.
***

Aslında ’Medcezir’, bir sezon daha devam edecek olan ’Lale Devri’yle de temelde benzeşen yaşam biçimlerini sergileyeceğinden oradaki sosyetik tavırları layıkıyla taşıyan, edepsizlikte ve aşkta sınır tanımayarak ortalığı birbirine katan Yeşim’in hakkını vererek diziye can katan Serenay Sarıkaya, Ryan’ın peşinden koşturan komşu kızı Marissa’yla uyum sıkıntısı çekmeyecektir. Ancak Sarıkaya’nın önceki rollerinin etkisinde kalıp aynı ses tonunu ve edepsizliği kullanmaması gerek. Burada yönetmenin, yüksek ses tonuyla verilen sahne bolluğu yüksek reyting getirir, mantığını gütmemesi de önemli. Zira Serenay’ın fiziken uyuştuğu Marissa karakterinin buna ihtiyacı yok. Bir parça gözyaşı dökülecek olsa bile hiç değilse bu kez karşısındaki erkek de onu seveceğinden, Serenay da hırçınlıktan ziyade sakin bir duruşa sahip olmalı. Şayet orijinal karaktere bambaşka bir boyut getirilirse o zaman başka. Fakat bu durumda da güzelim diziye yazık edilir. Şimdiden söyleyeyim.
Öte yandan Hazal Kaya’nın mevcudiyetindeki ’Adını Feriha Koydum’da durumu iyiyken ’Emir’in Yolu’ndaki uydurmacılıkla sıfırı tüketen Çağatay Ulusoy’un görünümü de Ryan rolü için uygun sayılır. Bakışlarını geliştirir, mimiklerine daha anlam katar ve ’Emir’in Yolu’nda olduğu gibi,  vücut sergileyen robot konumuna düşürülmemeye özen gösterirse rahatlıkla bu işin altından kalkar. Yeter ki, rol kesmenin abartıdan ibaret olmadığı ve doğallığın geçer akçeliği bilinciyle hareket edilsin! Bu meyanda da, orijinaliyle eğreti düşmemek için bolca Ryan karakterinin hal ve tavırları izlensin. Gerisi kendiliğinden gelecektir.
***
Diğer aşkını da ’Hazar-Tamer’ ilişkisinden çıkartması uygun olan yapımda ’Serenay-Çağatay’ çifti için söylenecek son söz, bu iki ismin birlikteliğinin doğru kullanıldığı takdirde yerinde bir seçim olduğu. Fanlarıyla hayli ilgi toplayacağını düşündüğüm bu ikili, aşkın ve aldatmaların ana fikir yapılacağı dizide, görüntü olarak da birbirlerine yakışacaklardır. Hem belli mi olur? Dizi aşklarının gerçeğe dönüştüğü, ’Şubat’ dizisini hakikate çeviren Alican Yücesoy- Melisa Sözen evliliğinin(buradan kendilerine mutluluk dileklerimi yolluyorum) taze örneğinin karşımızda durduğu bugünlerde ’Medcezir’den de düşman çatlatan bir aşk çıkabilir!

Kısacası; adı konulmamış birliktelik iddiasıyla gündeme gelen ve Çağatay’ın peşinden uzun süredir koşturduğu söylenen ’Doksanlar’ın oyuncusuyla yeni bir transfer vakası yaşanıp, Marissa’nın yerli versiyonunun ayağı Yeşim gibi kaydırılmadığı sürece Serenay-Çağatay ikilisi bu işi rahatlıkla götürür. Kızaktaki günlerini, form tutarak geçiren oyuncuların yolu açık olsun.


Anibal GÜLEROĞLU
guleranibal@yahoo.com
www.twitter.com/guleranibal