Abone Ol

Çağatay Ulusoy’lu Kağıttan Hayatlar Şimdi Netflix’te

Çağatay Ulusoy‘un başrolünü üstlendiği Kağıttan Hayatlar filmi bugün Netflix platformunda yerini aldı. Can Ulkay imzalı film 190’dan fazla ülkede aynı anda gösterime girdi.

Çağatay Ulusoy’lu Kağıttan Hayatlar Şimdi Netflix’te

Netflix Türkiye orijinal içerikler üretmeye hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz yıl ilk Türk prodüksiyonlu filmi olan Yarına Tek Bilet‘i izleyicileriyle buluşturan platform daha sonra 9 Kere Leyla ve Azizler filmleriyle çeşitliliğini arttırdı. Şimdi uzun bir süredir merakla beklenen Kağıttan Hayatlar seyirci karşısına çıktı. Daha önce Mücadele Çıkmazı adıyla duyurulan yapım değişen ismiyle prömiyerini gerçekleştirdi.

Netflix’ten Friends hayranlarına müjde!Netflix tüm zamanların en çok izlenen sit-com yapımlarından biri olan Friends dizisinin 10 sezondan oluşan külliyatının yayın haklarını satın aldı.
Çağatay Ulusoy kağıt toplayıcısı rolüyle sevenlerini duygulandırdı
Son dönemlerin en çok konuşulan filmlerinden biri olacak Netflix projesi ilgiyle karşılandı. Çağatay Ulusoy canlandırdığı kağıt toplayıcısı rolü ile övgü dolu mesajlar alırken; Kağıttan Hayatlar’ın çocuk oyuncusu da sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Gerek etkileyici hikayesi gerekse duygusal atmosferiyle beğeni toplayan OGM Pictures filmi Netflix’in Top 10 listesinde hızla yükselmeyi sürdürüyor.