Abone Ol

Çağatay Ulusoy ve Aline Boz'un Dizisi Süslü Korkuluk'a Flaş Transfer

TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Süslü Korkuluk dizisine yeni transferler gerçekleşti.

Çağatay Ulusoy ve Aline Boz'un Dizisi Süslü Korkuluk'a Flaş Transfer

üslü Korkuluk isimli tv8 dizisi yakında izleyicilerle buluşacak. İlk fragman yılın başında yayınlanmasına rağmen henüz dizinin oyuncu kadrosunun tamamlanmasına çalışılıyor. TV8’deki yeni dizisi heyecanla bekleyen Çağatay Ulusoy ve Alina Boz hayranları bir süre daha beklemek durumunda kalacak.

İki genç oyuncunun başrolde buluşması yeni yılın en güzel sürprizlerinden birisi oldu. Dizi hayranları Çağatay Ulusoy ile Alina Boz ikilisinin çok başarılı bir ikil olarak öne çıkacaklarını ve 2022 yılına damgalarını vuracaklarını düşünüyor.

Diziye bir ünlü ismin daha katılma ihtimali ortaya çıktı. En son Ramo dizisinde başarılı performansı ile göz dolduran Olgun Şimşek ile Çağatay Ulusoy’un babasını canlandırması için görüşmeler yapıldığı ortaya çıktı.

Çağatay Ulusoy ve Aline Boz'un Dizisi Süslü Korkuluk'a Flaş Transfer - Resim: 1

Yer aldığı her projede farkını ortaya koyan ve çok da başarılı karakter sunumları yapan Olgun Şimşek’in diziye katılma ihtimalinin olması çok önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. 1971 yılında Bursa’da dünyaya gelen Olgun Şimşek 1994 yılından itibaren dizilerde yer almaya başladı. Beyaz Gelincilk isimli dizideki Aziz karakterinin yanı sıra, Kapalıçarşı’da Mahmut olarak dikkat çeken oyuncu, Yalan Dünya dizisinde ise Selahattin karakteri ile komedi performansı sergiledi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Yaşar olarak izlediğimiz oyuncu, Ramo isimli yapımda ise Cihangir rolüyle yer almıştı.

Yönetmen Cem Karcı’nın yoğun şekilde hazırlıklar yaptığı, senaryonun da güçlü bir şekilde oluşturulduğu gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Diziye katılacak oyuncular konusunda yapılan titiz çalışmaların altında karakter yaratma konusunda etkili isimlerle anlaşma yapılmasına yönelik bir çaba göze çarpıyor.

Çağatay Ulusoy ve Aline Boz'un Dizisi Süslü Korkuluk'a Flaş Transfer - Resim: 2

Bu noktada Behzat Ç dizisinde Harun olarak izleyicilerin dikkatini çeken Fatih Artman’ın da hikayede yer alması için görüşmeler yapıldığı ortaya çıkmıştı. En son Menajerimi Ara isimli dizide Çınar karakterini başarıyla canlandıran oyuncu, Aşk 101’de ise Osman karakterinin yetişkin haline hayat vermişti.

Kaynak: Televizyon Gazetesi