Abone Ol

Byrant'ın kızının son antreman görüntüleri

Medyafaresi Dış Haberler- Kobe Bryant ve kızının trajik ölümü tüm dünyayı yasa boğdu. Sosyal medyada Bryant ve kızının videoları paylaşılıyor. Bu videolardan birinde 13 yaşındaki Gianna kazadan haftalar önceki antreman görüntüsü yer alıyor.

Byrant'ın kızının son antreman görüntüleri

Efsanevi basketbol yıldızı Kobe Bryant ve kızının trajik ölümü tüm sevenlerini yasa boğarken babası gibi büyük yetenek olan Gianna Bryant'ın antreman fotoları ve videoları sosyal medyada paylaşılıyor.
NBA süperstar Kobe'nin kızı olan 13 yaşındaki Gianna Bryant'ın videosu, trajik  helikopter kazasındaki ölümünden sonraki saatler içinde Instagram'da paylaşıldı.

Byrant'ın kızının son antreman görüntüleri - Resim: 1

Kobe Bryant - Vanessa Laine çiftinin ikinci kız çocukları olan Gianna Maria-Onore, 1 Mayıs 2006 tarihinde dünyaya gelmişti. Babasının izinden giden Gianna Maria-Onore, basketbolcu olmak istiyordu. Genç yaşına rağmen yeteneği ile dikkat çeken Gianna, basketbolda geleceğin yıldızları arasında gösteriliyordu.

İşte o video...

Videoda Kobe Bryant'ın kızı Gianna'nın trajik bir şekilde ölmesinden sadece haftalar önceki basketbol antrenmanından görüntüsü var.

Babasının efsanevi hook atışlarını miras alan 13 yaşındaki Gianna, yüksek topuklu ayakkabılar ile hünerini gösteriyor. (MEDYAFARESİ DIŞ HABERLER)

Byrant'ın kızının son antreman görüntüleri - Resim: 2