Abone Ol

Büyüklere Masal Kitabı, Senin İçin Seni Anlattım

G. Ülkem Gürbüz’ün hepimizin hayallerini kitaba aktardığı “Senin İçin Seni Anlattım” serisi farklı kapak renkleri, içerikleri ve seçenekleri ile Postiga Yayınları etiketiyle raflardaki yerini aldı.

Büyüklere Masal Kitabı, Senin İçin Seni Anlattım

"Senin İçin Seni Anlattım" Kitap Serisi Size Kendi Masalınızın Kahramanı Olma Fırsatını Sunuyor.

TV ve sinema sektörünün yakından tanıdığı, yer aldığı her projede yarattığı farklılıklar ile adından söz ettiren, Türkiye'de dijital dünyanın önemli isimlerinden G. Ülkem Gürbüz, Avrupa'da ilk kez yapılan bir projeye imza attı.

Büyükler için masallar yazan G. Ülkem Gürbüz, kitabının içine kattığı karakterlerle hem kendi renklerinizle hayal dünyanıza bir pencere açarken, kitabın hediyesi Yonca Lodi'nin yorumladığı "Ben Varım" ile de müzikal ziyafet sunuyor.

Büyüklere Masal Kitabı, Senin İçin Seni Anlattım - Resim: 1

Sevdiğiniz kişiye, eşinize, arkadaşınıza, dostunuza, ikinizin masalını hediye edin. "Senin İçin Seni Anlattım" noktalı yerleri doldurarak kendi masalınıza  dönüştürebileceğiniz büyüklere masal kitabı... Cümleleri anlatan özel karakterlerle çizilen resimleri kendi renklerinize boyayabileceğiniz masal kitabında bir hediye de kitaba özel versiyonuyla, Yonca Lodi'nin sesinden "Ben Varım" şarkısı...

Sevdiklerinizin doğum günü mü? Yıldönümünüz mü? Yılbaşı mı? Sevgililer günü mü? Özel günlerinizde "Bir hediye alayım, ama ona özel olsun"mu diyorsunuz? Bunun için “Senin İçin Seni Anlattım” kitap serisi eşsiz bir fırsat. G. Ülkem Gürbüz’ün hepimizin hayallerini kitaba aktardığı “Senin İçin Seni Anlattım” serisi farklı kapak renkleri, içerikleri ve seçenekleri ile Postiga Yayınları etiketiyle raflardaki yerini aldı.

Unutmayın; “Bir masal ancak kahramanıyla gerçek bir masal olur...”