Abone Ol

Büyükler için masallar.. Senin İçin Seni Anlattım

Avrupa başarı ödüllü büyüklere masal kitabı "Senin İçin Seni Anlattım" akustik söyleşilerle masal severlerle buluşuyor!

Büyükler için masallar.. Senin İçin Seni Anlattım

Yazılı ve görsel basında haberleri ile yer alan, Türkiye ve Avrupa'da bir ilk olma özelliği ile Almanya’da 2. si düzenlenen ‘Avrupa Başarı Ödülleri’nde ‘en iyi kitap projesi’ ödülüne layık görülen kişiselleştirilebilir büyüklere masal kitabı "Senin İçin Seni Anlattım" akustik söyleşiler  olarak yoluna devam ediyor.

Kitaptaki ana temalar olan sevgi, aşk, yalnızlık ve masallardan yola çıkarak oyuncu Taner Rumeli ve  kitabın yazarı G. Ülkem Gürbüz bir araya gelerek "Senin İçin Seni Anlattım"ı şarkılarla da süsledikleri bir gösteriye dönüştürdüler.

İnteraktif bir şekilde katılımcıların da içine dahil edileceği, piyano eşliğinde, sohbetin içeriğine uygun şarkılarla da zenginleştirilecek bir kadın-bir erkek akustik masal söyleşide Taner Rumeli güzel sesiyle şarkılara can veriyor.

Büyükler için masallar.. Senin İçin Seni Anlattım - Resim: 1

İlk masal yine bir masal şehri olan Eskişehir’de İletişim Fakültesi’nde anlatıldı.

Taner Rumeli ve G. Ülkem Gürbüz gösterinin ikinci ayağında 7 Mayıs 2016 Cumartesi günü Maltepe Park Avm’de masal severlerle buluşup şarkılarla söyleşecekler.

Taner Rumeli, aynı zamanda Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe ile birlikte rol aldığı Show TV'de yayınlanan rating rekortmeni dizi "Asla Vazgeçmem"de "Fatih" karakterine hayat veriyor.