Abone Ol

Bütün olay after partide

Londra’da düzenlenen İngiliz Moda Ödülleri renkli görüntülere sahne oldu. Ödül töreninden sonra yapılan after party de ise moda ikonları en cesur pozlarını verdi 

Bütün olay after partide

British Fashion Awards (İngiliz Moda Ödülleri) Pazartesi akşamı Londra’da düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Geceye ödül kazanan tasarımcıların yanı sıra moda ve gösteri dünyasının ünlü isimleri de katıldı. Ödül töreninde şıklıklarıyla göz kamaştıran ünlüler, törenden sonra Hotel Cafe Royal’deki  after party’de değiştirdikleri kıyafetleriyle göz kamaştırdı.

Rihanna, after party’de giydiği mini elbisesiyle gecenin kadını oldu.

Daimi stil ikonlarından Rihanna, Stella McCartney marka cüretkar ceketinin içine herhangi bir şey giymezken, ‘En İyi Model’ Cara Delevingne’yle son derece maskülen bir poz vererek gecenin en konuşulanı oldu.
Gecede iki yıl önce yarattığı markasıyla ‘En İyi Marka’ ödülü alan Victoria Beckham, Şanghay seyahatinde bir esmerle yakınlaştığı iddia edilen David Beckham’la mutluluk pozları verdi. Modacının pozları İngiliz basınında “O benim, kaptırmam’ demek istiyor” yorumları aldı.
‘En İyi Model’ seçilen Cara Delevingne, kendisini tebrik eden arkadaşlarıyla mutluluk pozu verdi.
Son zamanlarda yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen genç modeller Cara Delevingne ile Kendall Jenner, Rihanna’dan sonra gecenin en gözde ikilisi oldu. Geceyi ödülle kapatan Delevingne, Kendall ile samimi pozlar verirken, after party’den ayrılırken, ufak bir elbisesi kazası da geçirerek objektiflere böyle yansıdı.
Geceye Tom Ford imzalı, derin yırtmaçlı bir elbiseyle katılan pop yıldızı Rita Ora, ünlü modacıyla poz da verdi.

Kate Moss dağıttı Naomi topladı...


Naomi Campbell, gecede kendinden geçen ünlü topmodel Kate Moss’u adeta şefkatle sarıp sarmaladı. 40 yaşındaki Moss, gecenin dağıtanlarından oldu.

Harry ortada kaldı


‘One Direction’ grubunun en dikkat çeken üyelerinden Harry Styles, geceyi sıkıntılı atlattı. Emma Watson’a ödül verip genç oyuncuyla bol bol sohbet eden Harry, merdivenlerde iki eski sevgilisi Cara ve Kendall ile karşılaştı.