Abone Ol

Bütün gözler Miller kuzenlerde!

Isabel, Talita ve Marie-Olympia... Üç genç kız, sosyetik Miller kız kardeşler soyundan geliyor. Anneleri magazin manşetlerindeydi onlar ise sosyal medyada takip ediliyor

Bütün gözler Miller kuzenlerde!

Bir varmış bir yokmuş. Yıllar önce New York'ta üç kız kardeş yaşarmış. Periler kadar güzel bu genç kızların ışıltılı bir hayatları varmış... 90'larda moda dergilerini takip edenler Miller kız kardeşleri hatırlayacaktır. Babaları Robert Miller'ın kurduğu Duty-Free imparatorluğunun varisi kız kardeşler Pia, Marie-Chantal ve Alexandra, o dönem New York sosyetesinin önde gelen isimleriydi. Zengin ve ünlülerle partiliyor, modacılarla takılıyor ve masal gibi aşklar yaşıyorlardı. Genç kızlar onlar gibi olmayı hayal ediyordu. En büyükleri Pia, 1992'de petrol şirketi Getty Oil'in varisi Christopher Getty ile evlendi. Marie-Chantal, 1995'te prenseslere layık bir düğünle Yunanistan Veliaht Prensi Pavlos ile hayatını birleştirdi. En gençleri Alexandra ise aynı yıl çocukluk aşkı, Diane von Furstenberg'in oğlu Alexandre von Furstenberg ile nikah masasına oturdu. Kız kardeşlerin görkemli hayatları, inişli çıkışlı aşk ilişkileri, evlilikleri ve boşanmaları uzun süre magazin ve cemiyet dergilerinin manşetlerinden inmedi.

SOSYAL MEDYA FARKLI
Şimdilerde ise kız kardeşlerin en az kendileri kadar güzel kızları gündemde. Hatta Vanity Fair kuzenlerle özel bir çekim gerçekleştirdi. Isabel Getty (22) New York Üniversitesi'nde öğrenci. Prenses Marie-Olympia (18) New York'ta fotoğrafçılık okuyor. Talita von Furstenberg (16) ise Los Angeles'ta liseye devam ediyor. Miller kız kardeşlerle, Miller kuzenler arasındaki fark sosyal medyanın geldiği nokta. Marie-Chantal sosyal medya çılgınlığını "Her şey çok gerçek dışı. Kıyafetler, makyajlar..." diyerek yorumluyor. On binlerce Instagram takipçisi bulunan kuzenler ise annelerinin dönemini hayal bile edemediklerini dile getiriyorlar. Alexandra, "Annemin cep telefonu olmadığını hayal bile edemiyorum. Telesekreterdeki mesajları dinlemek için telefon kulübesine gitmek zorunda kalınan bir yaşam kim bilir nasıldı?" diyor.

sabah