Abone Ol

Büşra Bozkurt’a yalanlama içeriden geldi! Uğur Dündar ifşa etti

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ve ailesine yönelik gündem olan iddialarla ilgili Uğur Dündar’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Hafize Gaye Erkan’ın ‘emzirmesi gereken bebeğinden’ dolayı anne ve babasının mesaiye gider gibi Merkez Bankası’na gittiğini dile getiren Uğur Dündar, “Gaye Erkan ABD'de Türkiye'ye kaynak bulmaya çalışırken iftira servis ediliyor. Demek ki birilerinin Gaye Erkan'ın bu çabalarından fena halde rahatsız oldukları anlaşılıyor” değerlendirmesinde bulundu.

Büşra Bozkurt’a yalanlama içeriden geldi! Uğur Dündar ifşa etti

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) başkanlık katında 4 yıldır protokol görevlisi olarak çalıştığını belirten Büşra Bozkurt, CİMER’e yazdığı şikayette Başkan Hafize Gaye Erkan’ın babası Erol Erkan tarafından işten çıkartıldığını öne sürdü.

Bankada Erol Erkan’a özel oda ve makam arabası tahsis edildiğini de iddia eden Bozkurt, bugün Sözcü’ye verdiği demeçte ise kendisi gibi onlarca Merkez Bankası çalışanının Erol Erkan tarafından mağdur edildiğini belirterek “CİMER’e ilettiğim şikayetlerin hiçbiri yalan değil, eksik bile” ifadelerini kullanarak şöyle devam etti: “Gaye Erkan'ın babası bir çalışanı tokatladı, görüntüleri var.”

UĞUR DÜNDAR MESAJLAŞMALARI PAYLAŞTI

Büşra Bozkurt’un verdiği demeç gündeme bomba gibi düşerken Uğur Dündar’dan çarpıcı bir paylaşım geldi.

Hafize Gaye Erkan’ın ‘emzirmesi gereken bebeğinden’ dolayı anne ve babasının emzirme saatlerinde işler aksamasın diye Merkez Bankası’na gittiğini ve geç saatlere kadar torunlarına bakmak için orada kaldıklarını iddia eden Uğur Dündar, devamında çarpıcı detaylar aktardı:

“Ocak ayı başında Kübra isimli bir personel, anne Gamze Hanıma bir WhatsApp mesajı gönderiyor ve kul hakkından korktuğunu belirterek böyle bir iftira atılacağını haber veriyor. Nitekim Gaye Erkan ABD'de Türkiye'ye kaynak bulmaya çalışırken iftira servis ediliyor. Demek ki birilerinin Gaye Erkan'ın bu çabalarından fena halde rahatsız oldukları anlaşılıyor.”