Abone Ol

Bursaspor'dan muhteşem şampiyonluk kutlaması!

Bursa Atatürk stadı yeşil beyaz renklere büründü.. Şampiyon Bursaspor binlerce taraftarının önünde düzenlenen törenle kupasına kavuştu.

Bursaspor'dan muhteşem şampiyonluk kutlaması!

BURSASPOR'UN MUHTEŞEM ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI!

Turkcell Süper Lig Şampiyonu Bursaspor, kupasını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'den aldı.

Kurulduğu tarihten bu yana ilk kez şampiyon olan Yeşil-Bayazlılar, Trabzonspor'dan sonra Anadolu İhtilali'ni gerçekleştiren ikinci takım olmayı başardı.

Bursasporlular gece boyunca Türkiye'nin dört bir yanında şampiyonluk coşkusunu sürdürürken Bursa şehri ise sabaha kadar eğlendi...

Şimdi Yeşil-Beyazlı taraftarlar Şampiyonluk Kupası'nı bekliyor. Atatürk Stadı'nda tam anlamıyla her yer yeşil-beyaz. Taraftarlar sergiledikleri şovlarla harika görüntüler oluşturuyorlar.

ŞAMPİYON GELİYOR!
Bursasporlu futbolcular Özlüce Tesisleri'nden üstü açık otobüsle yola çıktılar ve yol boyunca binlerce taraftarın coşku dolu gösterileri arasında Atatürk Stadı'na şampiyonluk törenine geldiler.

KUPA BURSA'DA
Turkcell Süper Lig şampiyonu Bursaspor'a verilecek ''Şampiyonluk Kupası'' Bursa'ya getirildi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl'ı taşıyan özel uçak, Yenişehir Havaalanı'na indi. Mahmut Özgener ve Levent Kızıl ile şampiyonluk kupasını, bir grup Bursaspor taraftarı karşıladı. Yenişehir Bursasporlu Taraftarlar Derneği Başkanı Orhan Torun'un kızı Bilge Torun, Mahmut Özgener'e, ''Başkanım kupayı bir kez kaldırabilir miyim?'' dedi. Özgener'in kabul etmesi üzerine Bilge Torun, şampiyonluk kupasını kaldıran ilk Bursalı oldu.

ŞAMPİYONLUK TURU
Bursa Özlüce tesislerinden üzeri açık otobüsle şehir turuna çıkan Bursasporlu futbolcular, teknik heyet ve yönetim kurulu, şampiyonluk sevincini onbinlerce Bursalı ile paylaştı.

STAD YEŞİL-BEYAZ
20 bine yakın Bursaspor taraftarı Bursa Atatürk Stadını doldurdu. Şampiyonluk kupası, bu akşam Bursa Atatürk Stadı'nda düzenlenecek törenle Turkcell Süper Lig şampiyonu Bursaspor'a verilecek.

GECE BOYU EĞLENCE
Bursasporlu futbolcular, yönetim ve teknik heyet şampiyonluğu gece boyunca bir gece kulübünde kutladılar.

FENERBAHÇE TABUTU TAŞINDI
Futbolda, 47 yıllık tarihinde ilk kez lig şampiyonu olan Bursaspor'un tarihi kupayı almasına saatler kala, taraftarların gösterisi devam ediyor.

Kupa törenine az bir zaman kala Atatürk Stadı'nı dolduran yeşil-beyazlı tarftarlar, omuzlarda Fenerbahçe tabutu taşıdı. Stat ortasında tabut etrafında toplanan taraftarlar, daha sonra omuzlarda taşınan tabutu tribünlere çıkardı.

Taraftarların bu davranışı tribünleri hareketlendirdi. "Aziz gelsin kupayı versin" şeklinde tezahürat yapan tarftarlar, şampiyonluk şarkıları söyledi. Saat 21.00'de başlaması beklenen kupa töreni öncesi, Atatürk Stadı tıklım tıklım dolmuş durumda. Bursasporlu taraftarlar, yaptıkları birbirinden ilginç gösterilerle şampiyonluğu kutluyor.

Bu arada, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile Türkiye Kupası'nın kısa bir süre içinde Atatürk Stadı'nda olması bekleniyor.

POLİS ARACI YANDI!
Şampiyon olan Bursasporlu futbolcuların şehir turunda eskortluk yapan polis araçlarından bir tanesi yandı.

BURSASPOR'UN MUHTEŞEM ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI!

Habertürk