Abone Ol

Bursa’da üretildi, Adriana Lima giydi

Bursa’daki Yeşim Tekstil’in Calzedonia için tasarlayıp ürettiği plaj kıyafetlerini, markanın 2016 yaz reklam yüzü dünyaca ünlü top model Adriana Lima tanıttı.

Bursa’da üretildi, Adriana Lima giydi

Dünyaca ünlü markalara üretim yapan Yeşim Tekstil, müşterilerine üretim partnerliği yapmasının yanı sıra, tasarım hizmeti de sunuyor. Markaya özel tasarımlar yapan Yeşim’in üretim yelpazesine son yıllarda tüm dünyada yükselen trendlerden biri olan plaj kıyafetleri de eklendi. Yeşim Tekstil, bu kapsamda yıllardan bu yana üretim yaptığı İtalyan Calzedonia markası için plaj kıyafetlerinden oluşan bir koleksiyon sundu. Tasarımı Yeşim Tekstil Tasarım Ofisi tarafından yapılan ve üretimi de fabrika bünyesinde gerçekleştirilen plaj kıyafetleri, Calzedonia’nın 2016 yaz reklam kampanyasında da yer buldu. Markanın reklam yüzü olan dünyaca ünlü top model Adriana Lima, Yeşim üretimi olan beyaz dantel plaj elbisesi ile objektif karşısına geçti.

Bursa’da üretildi, Adriana Lima giydi - Resim: 1Adriana Lima'nın büyük aşkı bitti!

Adriana Lima’nın bulunduğu reklam afişleri dünyanın çeşitli ülkelerinde reklam panolarına asılırken kıyafetler dünya vitrinlerinde yer aldı. Yeşim Tekstil’in, Calzedonia 2016 yaz sezonu için hazırladığı koleksiyonda özellikle dantel, triko ve baskılı kumaşlardan oluşan modellere yer verildi. Dünyaca ünlü markalara üretim yapan firma, Türkiye’de hazır giyim ve ev tekstili sektöründe en fazla ihracat yapan firmalar arasında yer alıyor.