Abone Ol

Burcu Esmersoy, Vakko'nun veliahdı Allan Hakko ile aşk yaşıyor

Geçtiğimiz günlerde konuk olduğu bir Youtube kanalında babasından şiddet gördüğünü ve bu yüzden evliliklerini yürütemediğini açıklayan Burcu Esmersoy'un yalnızlığı kısa sürdü. Güzel sunucu, gönlünü Vakko'nun veliahdı Allan Hakko'ya kaptırdı.

Burcu Esmersoy Allan Hakko ile aşk yaşıyor

Ünlü sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy, geçtiğimiz günlerde konuk olduğu bir Youtube kanalında ailesi ile yaptığı açıklamalarla herkesi üzmüştü.

Esmersoy'un "Babanla ilgili bir ana git denildiğinde hep evdeki küçük tuvalete kapatılıp hortumla hiç acımadan bana vurduğunu hatırlıyorum. 3-4 yaşındaki bir çocuktum. Çok gereksiz ve sebepsiz buluyorum bunu. Annem ise başka bir evlilik yaptığı için ona teyze dememi istedi. Bir kez yanlışlıkla 'Anne' dedim, beni tokatladı. Hayatımda babamla ilgili sorunları hala çözemedim" sözleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Özel hayatında ve yaptığı evliliklerde bu sorunları hala yaşadığını söyleyen güzel manken, gönlünü Vakko'nun veliahdı Allan Hakko'ya kaptırdı. Haberi Günaydın yazarı Bülent Cankurt duyurdu. Cankurt "Hepimizin içini burkan güzel sunucu Burcu Esmersoy ile ilgili bu kez 'mutlu' bir haberim var!" dedi.

İşte Bülent Cankurt'un o yazısı:

AŞK ORUCUNU BOZDU

"Çocukluk yıllarına ait acılarla dolu gerçeğiyle hepimizin içini burkan güzel sunucu Burcu Esmersoy ile ilgili bu kez 'mutlu' bir haberim var! 481 gün evli kaldığı ve 7 Eylül'de boşandığı eşi Berk Subayatmaz'dan sonra, Burcu Esmersoy da aşk orucunu bozdu. Güzel sunucunun, yaklaşık bir hafta önce kalbinin kapısını araladığı kişi de, boşandığı eşi gibi sosyetik bir isim: Vakko'nun veliahdı Allan Hakko...

AŞIKLAR ÇOK MUTLU

Jeff-Carole Hakko çiftinin oğlu olan, 2010'da evlendiği Azer Polat'tan 2015'te boşanan Allan Hakko ile Burcu Esmersoy aşkı nasıl başladı bilmiyorum ama geçen hafta ilişkinin adını koyan aşıklar pek bir mutluymuş.

Sonunda aradığı aşkı bulduğu söylenen Burcu Esmersoy'un mutluluktan ayakları yere basmıyormuş. Umarım, birbirlerine çok yakışan Burcu Esmersoy ile Allan Hakko'nun mutlulukları daim olur.