Abone Ol

Burcu Esmersoy kalça sözünü tuttu! İşte nefes kesen anlar!

MEDYAFARESİ VİDEO- Bu hafta izleyicilerin karşısına çok seksi bir kıyafetle çıkan Esmersoy, Lady Marmalade dansıyla nefesleri kesti.

Burcu Esmersoy kalça sözünü tuttu! İşte nefes kesen anlar!

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği "Yok Böyle Dans" yarışmasının geçen haftaki bölümüne Burcu Esmersoy'un Sait Sökmen'le olan diyaloğu damga vurmuştu.

SİZE KALÇA GÖSTERİRİM

Partneriyle dansını tamamladıktan sonra jüri üyelerinin karşısına çıkan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, kurduğu cümle ile izleyenleri şaşırtmış, jüri üyesi Sait Sökmen'in dansta kıvrak kalça hareketlerini kullanamadığını söylemesi üzerine; "Ben size daha sonra kalça gösteririm" diyen Burcu Esmersoy herkesi şoke etmişti.

İŞTE O ANLAR -VİDEO-

BOL BOL KALÇA FRİKİĞİ VERDİ

Bu hafta izleyicilerin karşısına çok seksi bir kıyafetle çıkan Esmersoy, Lady Marmalade dansıyla nefesleri kesti. Süper mini şortuyla kıvrak bir dans performansı sergileyen Esmersoy, bol bol kalça frikiği vererek geçen hafta verdiği sözü tuttu.

Güzel spikerin başarılı dansı, bayan kahkaha olarak da bilinen konuk juri Saba Tümer'in de büyük beğenisi aldı. Sait Sökmen de dans sonrası yaptıkları sohbette kalça derken bunu kastetmiştim dedi...