Abone Ol

Burcu Esmersoy ihanet fotoğrafları için ne dedi? İtalyan enişte mankenle nasıl tanışmış?

Henüz boşanmadığı eşi Massimo ile Selda Car'ın fotoğraflarını dün ilk kez gören Burcu Esmersoy büyük bir şok yaşadı. Bakın güzel spiker neler söyledi?

Burcu Esmersoy ihanet fotoğrafları için ne dedi? İtalyan enişte mankenle...

Müge Dağıstanlı/Posta

NTV'nin spor spikeri Burcu Esmersoy (32) ile Ferrari'nin eski reklam müdürü İtalyan Massimo Cusimano (32) 2005'te evlenmişti. Burcu'nun ekrana dönmek istemesi sonucu 1.5 yıl önce İtalya-Bolonya'dan İstanbul'a taşınan çift, geçen hafta 'şiddetli geçimsizlik' nedeniyle boşanmak için mahkemeye başvurdu. Burcu Esmersoy evi 10 gün önce terk etti. İtalyan eşi Massimo ise 6 gündür manken Selda Car (25) ile flört ediyor. Henüz boşanmadığı eşi Massimo ile Selda Car'ın fotoğraflarını dün ilk kez gören Burcu Esmersoy, "Tek kelime etmek istemiyorum. Çok üzgünüm. Böyle olacağını bilemezdim, bu şekilde bitsin istemezdim. Artık dönüş yok" dedi.

16 Nisan'da doğum gününde tanışmışlar
Massimo Cusimano ile Kuruçeşme'deki Mia Mensa Restaurant'tan çıkarken POSTA'ya yakalanan Selda Car ise "İlişkimiz henüz çok yeni. Massimo çok yakışıklı ve etkileyici bir erkek. Tanıştığımızda bana evli olduğunu ama çok yakında boşanacağını söyledi. Önce çok üzüldüm. Ama şimdi içim rahat. Çünkü Massimo evliliğinin bitmesine benim neden olmadığımı söyledi" dedi.

Selda Car ile Massimo Cusimano'yu 16 Nisan'da tiyatrocu Erol Günaydın'ın 74'üncü doğum günü davetinde ortak arkadaşları Ali Erem tanıştırmış.
Selda Car ve Massimo Cusimano doğum günü çıkışı gittikleri Kuruçeşme Hotel Les Ottomans'daki Q Jazz Bar'da
yakınlaşmışlar. Massimo Cusimano o gece arkadaşlarına "Burcu televizyonda başarı kazandıkça benden uzaklaştı. Oysaki ben Burcu için Ferrari'deki görevimden istifa edip İstanbul'a gelmiştim" dedi.

İŞTE O FOTOĞRAFLAR