Abone Ol

Burçlara göre erkekler kadınlarda neye aşık olur?

Erkeğin aşık olmasında dış görünümün önemi nedir? İşte burçlara göre erkeklerin kadınlarda beğendiği şeyler...

Burçlara göre erkekler kadınlarda neye aşık olur?

Koç

Koç, ilk ve en iyi olmak için yaşar. Ayrıca en dikkat çekici eşleşmeye sahip olan kişidir. Yanında, prestijini artıracak ve insanlar tarafından takdir edilecek birisini ister. Hayata karşı yaklaşımı, “hemen, şimdi”dir. Onu etkilemek için ruhunuzun gizlerini açığa çıkarmamayı tercih ederseniz eğer, sizi keşfetmek için çok beklemeyecektir. Koç, kendini seçmek zorundaymış gibi hissetmez; yalnızca hepsini ister (genelde alır da).

Boğa

Venüs tarafından yönetilen Boğa, güzelliğin esiridir. Hayatında büyük önemi olan duyguların yanı sıra, imajı açısından tatmin edici bulduğu bir aşk eşleşmesi, vazgeçilmezidir. Seveceği kişi, kusursuz bir görünüme sahip olmalıdır. Kişisel bakımda ihmalkârlığı, duyguları açısından bir hakaret olarak görülür.

İkizler

İletişim, hayat, zekâ, mizah anlayışı ve fikir üretme, İkizler burcunun cazibe anlayışına göre karşı konulmazdır. Kendine yakın bir IQ seviyesine, seksi bacaklardan daha çok önem verir.

(Habertürk)

Yengeç

Yengeç, kendisine sevgi ve duygusal güven sağlayacak bir partner ister. Birçok insanda olduğu gibi, dış güzelliği çekici bulsa da bu durum onun gözünde güvensizlik sebebidir. Herkes tarafından ilgi gören bir partneri inatla elde etmeye istekli olmaz. Güzel bir görünüş, onda huzursuzluk yaratır. İlişki içerisinde duygusal ihtiyaçlarını karşılayabilecek birisini tercih eder.

Aslan

Aslan, en çarpıcı, en ihtişamlı ve en özgün olanı ister. Ormanın kralı, takdir dolu bakışlar ve kıskançlık çekmeyen bir insan ile asla birlikte olmaz. Yanındaki kişi geleneksel güzellik kriterlerinin dışında kalsa da görünümü, stili ya da tavırları ile dikkat çekmelidir. Aslan, partnerinin kendinden bir adım aşağıda olmasını ister ve hiç kimsenin ya da hiçbir şeyin kendisini gölgelemesine izin vermez.

Başak

Başak, sahip olduğu iç zarafete rağmen, pakettense manevi içeriğe daha çok önem verir. İlgi çekici sohbetler edebileceği ve kültürel paylaşımlar yapabileceği insanlar tarafından büyülenir. Diğer taraftan, görünüş konusunda da bir takım gereklilikleri vardır. Model aramaz; ancak stil ve hijyen konusunda titizdir.

Terazi

Terazi, zarafet ve uyum arar. Bu ikisi olmaksızın, aşkın doğuşu imkânsızdır. Basit bir ilgi bile söz konusu değildir. Terazi açısından kusursuz eşleşme, görünümün ve içeriğin birleşimidir. Zarafet, işve ve güzellik anlayışı gereklidir. Nezaket, incelik ve maneviyat da Terazi için vazgeçilmezdir.

Akrep

Akrep açısından güzellik konusu biraz karmaşıktır – diğer her şeyde olduğu gibi. Akrep için güzellik, cazibe, gizem ve erotizmdir. Akrep çok talepkardır. Belirli bir stil tercihi yoktur, her seferinde farklıdır, her seferinde farklı bir şeyi çekici bulur – alımlı olması kaydıyla.

Yay

İnsanları görünüşleri ile yargılamak, kısıtlayıcıdır ve Yay, bu yaklaşımı reddeder. Yay burcunun aradığı iletişim, oyun ve hayatın eğlencelerini paylaşmaktır. Tüm bunları ona verebilecek kişi iyi görünüyorsa eğer Yay açısından sorun olmaz. Ancak sıkıcı, durgun bir kadın, dünyanın en güzeli bile olsa Yay erkeklerinin ilgisini çekemez.

Oğlak

Oğlak, sosyal çevresindeki imajına büyük önem verir. Prestijini artıran bir partnere sahip olmak, onun için son derece önemlidir. Değerli bir partneri ödül olarak gördüğünden, kendini daha iyi hisseder. Oğlak, görünüm ve içerik ister.

Kova

Kova, zihinsel yetenekleri görmede ve değerlendirme inanılmaz bir beceriye sahiptir. Yani partneri ile ilgi alanlarını ve hayata dair bakış açısını paylaşmak ister; bir çift güzel göz ve seksi bir duruş, Kova'nın ilgisi için yeterli değildir. Kova, karşısındaki kişinin nasıl düşündüğü ile ilgilenir. Karşısındaki kişi ne kadar etkileyici bir görünüşe ya da davranışlara sahip olursa olsun, dar görüşlü, baskıcı bir zihin Kova için iticilik unsurudur.

Balık

İnsanlar genellikle Balık burçlarını bir peri masalının içerisinde yaşamakla suçlarlar – prenslerin ve prenseslerin daima güzel olduğu bir masalda... Ancak nihayetinde Balık burcunun içerisinde bulunduğu tek peri masalı, kurbağayı öptüğü ve laneti kaldırdığı masaldır. Görünüşe karşı özel bir ilgisi yoktur. Karşısındaki kişinin kocaman, sıcacık bir kalbi olduğunu gördüğü anda gözleri dünyanın en güzel yaratığını görmeye başlar.