Abone Ol

Burak Yılmaz: Üzüntülü ve kırgınız

Milli Takımımızın yıldızı Burak Yılmaz, "Olayları kişisel değerlendirmeyelim. Bazı şeylere çok kırgınım, futbolcuların duyguların dinlenilmiyor." dedi.

Burak Yılmaz: Üzüntülü ve kırgınız

A Milli Takımımız'ın Çek Cumhuriyeti karşısındaki ilk golü atan Burak Yılmazmaçın ardından açıklamalarda
bulundu.

Bazı olaylar çok kırgın olduklarını ifade eden Burak, "Olayları kişisel değerlendirmeyelim, birbirimize inanalım, kafamızdaki soru işaretlerini atalım. Bugün sadece kazanmak yetmiyordu, hala daha yetmiyor. 2 farklı kazanmamız gerekiyordu, her şey istediğimiz gibi gitti. İlk dakikalarda golü bulup, daha sonra istediklerimizi yapmak istiyorduk. Bazı şeylere çok kırgınım, futbolcuların duyguları dinlenilmiyor, acaba olaylar gerçekten böyle midir. Sadece ben değil, takım olarak kırgınız. Herkes çok inandı, taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz" dedi.

"BİRİNİZ BİLE BANA SORMADINIZ Kİ..."

Zor bir sezonu geride bıraktığını ifade eden Burak, "Bu sene çok zor bir sezon oldu, üç aydır bu turnuva için çalışıyorum. Önemli olan sağlıklı bir şekilde burada olmamdı, gereğini yaptım. Arda ile ilgili prim konusu. Bize bir şey sormadınız ki? Bu söylenenler ile alakalı çok üzgünüm, Arda da öyle. Bu bir milli dava. Bu yaşananlar ne ilk olacak ne de son olacaktır. Futbol bir maçlık bir şey değil. Birbirine bağlantılı maçlar var, biz bazı maçları bekleyeceğiz. İstediğimiz gibi biterse de gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz" şeklinde konuştu.

"EMRE MOR BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ"

Emre Mor hakkında çıkan haberler hakkında da konuşan Yılmaz, "Emre Mor çok yetenekli bir çocuk, bugün de harika oynadı. Türk futbolu yeni bir yıldız kazandı. Emre Mor ve bizimle ilgili bazı saçma sapan haberler çıktı, böyle bir şey yok. Emre Mor bizim gözbebeğimiz. İlk maç ile bu maç arasındaki fark, çok heyecanlanmış olabiliriz, aramızda genç arkadaşlar da var ancak biz zoru seviyoruz galiba. Gruptan çıkmayı çok istiyoruz." ifadelerini kullandı.