Abone Ol

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in koltuğu meşhur oldu

Burak Özçivit dün akşam, 'Canımın canı' notuyla Kuruluş Osman dizisinde kendisini izleyen oğlu Karan’ın fotoğrafını paylaştı. /Posta Gazetesi Elif Bayram

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in koltuğu meşhur oldu

Biliyorsunuz ki Karan da en az annesi babası kadar popüler. Hatta belki daha bile fazla. Haliyle Instagram yıkıldı, Burak Özçivit'in fotoğrafına beğeni ve yorum yağdı, magazin sayfaları fotoğrafı 'Karan babasını izliyor' diye paylaştı. Buraya kadar her şey okey. Ama sonrasında Karan'ın önündeki koltuk bir anda hem Fahriye'yi hem Burak'ı hem de dünya tatlısı bebişi solladı.

Neymiş efendim 'O koltuk orada ne arıyor'muş, 'Bu eve bir iç mimar lazım'mış. 'Hayatımda böyle şey görmedim'den, 'O kadar ünlüler koltuğun duruşuna bak'a varana kadar saçma sapan bir sürü yorum gördüm. Niye bilmiyorum ben böyle yorumlara o koltuğun ters duruşundan daha çok takılıyorum. Aslında banane ama dayanamıyorum işte...

Evindeki koltuğunu da es geçelim bir zahmet di mi!

Hazır yazmaya başlamışken söyleyeyim o koltuktan size ne yahuu size ne? Belki o arada ev temizleniyor eşyalar salonu turluyor, belki çocuğun televizyonun çok yakınına yaklaşmasını istemediler böyle bir çözüm buldular. Hatta belki de canları öyle istedi koltuğu öyle koydular. Aman bize ne. İşimiz gereği biz bu insanların birçok şeyine yeterince karışıyoruz zaten ama evindeki koltuğunu da es geçelim bir zahmet di mi!

Bakın burada da koltuğu manzaraya ters koymuşlar 'Aaa olacak iş mi!'. Bunu nasıl atladınız, hayret 

Ne desem ben de bilemedim

Bu arada bugün Pınar Altuğ'la ilgili bir haber gördüm. Ayarsız bir takipçisi “Yüzünüz çok çirkin. Kocanızı yanınızda zorla mı durduruyorsunuz, yoksa jigolo olarak mı kalıyor?” yazmış. O da cevap olarak kadının fotoğrafını hikayesinde 'Ne desem bilemedim' notuyla paylaşmış ki bence güzel cevap.

Bu konu gündeme gelmişken onunla ilgili daha önce yazdığım yazıyı da şu alta iliştiriyorum ve tekrar söylüyorum: Pınar Altuğ'u bir salsak mı artık?