Abone Ol

Burak Deniz'den Büşra Develi'nin Fİ'deki cesur sahneleriyle ilgili çıkış!

Burak Deniz, sevgilisi Büşra Develi’nin rol aldığı ‘Fi’ dizisindeki cesur sahnelerin çok fazla dile getirilmesine tepki gösterdi.

Burak Deniz'den Büşra Develi'nin Fİ'deki cesur sahneleriyle ilgili çıkış!

Oyuncu Burak Deniz ile Büşra Develi, önceki gün Cihangir’de objektiflere takıldı. Motosiklete binerken kasklarını takarak emniyeti elden bırakmayan çift, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Dijital platformda yayınlanan 'Fi' dizisinde Bilge karakterini canlandıran Büşra Develi, kaliteli bir iş yaptıklarını söyledi. Muhabirlerin, cesur sahnelerle ilgili soruları üzerine araya giren Burak Deniz, 'Fi'de söylendiği gibi cesur sahnelerinin bulunmadığını belirtti.

Burak Deniz'den Büşra Develi'nin Fİ'deki cesur sahneleriyle ilgili çıkış! - Resim: 1

Oyuncu, sahnelerden çok sektöre kattıklarının konuşulması gerektiğini dile getirdi.

Daha önce yayınlanan dizilerden örnekler veren Burak Deniz, ''Kimin kiminle olduğu belli olmayan ne diziler vardı, hatırlayın. 'Fatmagül’ün Suçu Ne?', 'Aşk-ı Memnu'da neler oluyordu unuttuk mu?'' dedi.

Vatan'da yer alan habere göre Burak Deniz ''Fi'de sanki sürekli cinsellik varmış gibi bir durum yaratılmaya çalışılıyor. Kız arkadaşım oynuyor diye söylemiyorum, izleyici olarak konuşuyorum” diyerek tepkisini gösterdi.

Burak Deniz'den Büşra Develi'nin Fİ'deki cesur sahneleriyle ilgili çıkış! - Resim: 2