Abone Ol

Bülent Turan'dan Kaftancıoğlu Yorumu: Kendinize Gelin!

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile ilgili sosyal medya hesabından yorum yaptı. Turan "Yargı suçları değerlendirmeyecek miydi?" diye sordu.

Bülent Turan'dan Kaftancıoğlu Yorumu: Kendinize Gelin!

AKP GRUP Başkanvekili Bülent Turan, Yargıtay'ın CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında 3 davada verilen kararları onaması ve gelen tepkilerle ilgili "Kamu görevlisine hakaret suçlarını, ki 5 davadan 2 de beraat var, yerel mahkeme, İstinaf ve son olarak Yargıtay aşamasında değerlendirmeyecek miydi?! Kendinize gelin!" yorumunu yaptı.

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun 3 davadan verilen cezaları onadı, 2 davayı ise düşürdü.  Karar ardından açıklama yapan Kaftancıoğlu, "Asla ve asla umudunuzu kaybetmeyin. İktidardaki kötülüğü bizler umudu örgütleyerek göndereceğiz" dedi.

Turan: Siyaset dilini öğrenmedi, öğrenemeyecek!

AKP'li Bülent Turan kararın ardından yağan tepkilere ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun parti milletvekillerine yaptığı çağrıyı Twitter'dan alıntılayarak şu ifadeleri kullandı:

"Gel Muharrem"den, “koşun vekillere! Siyaset dilini öğrenmedi, öğrenemeyecek! "

Turan, Kaftancıoğlu'nun davaya konu olan söz konusu tweet'lerini paylaşarak Yargıtay kararını desteklediğini ifade etti.

Bülent Turan'dan Kaftancıoğlu Yorumu: Kendinize Gelin! - Resim: 1