Abone Ol

Bülent Ersoy'un seks yanıtı gündem oldu

Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman üçlüsü, "Dünya Güzellerim Masada" programında yeniden bir araya geldi. Programda Safiye Soyman, "Faik ev işinde çok iyi" deyince Bülent Ersoy da "Faik'i merak ettim. Hiç enişteci olmadım ama ben sana bir kanlı gözyaşları döktüreyim de sen gör dünyanın kaç bucak olduğunu" dedi.

Bülent Ersoy'un seks yanıtı gündem oldu

Yaptıkları gezi programında Hindistan ve Vietnam'da çeşitli maceralar yaşayan Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman, yıllar sonra yeniden bir araya geldi.

Bu kez Youtube kanalında gündemi konuştukları 'Dünya Güzellerim Masada' programında, "Araştırmaya göre ev işlerini beraber yapan çiftlerin seks uyumu daha iyi oluyormuş" sorusuna Bülent Ersoy'un verdiği yanıt gündem oldu.

"BENDEN BAŞLAMAYIN"
Bülent Ersoy bu soruya "Niye bana doğru bakılıyor? 'Seks' deyince hep ben mi? Bu iki tanesi ne yapıyor? Maşallah yalayıp yutuyorlar. Ama neticede hep bana bakılıyor. Yok benden başlamayın yavrum" şeklinde cevap verdi.


Banu Alkan'ın "Bülent Hanımcım biz Safiye'yle şeyiz..." sözlerine ise Diva'dan "Nesiniz? Bakireler" şeklinde yanıt verdi.

Ardından Safiye Soyman, Faik Öztürk'ün çok iyi ev işi yaptığı anlatınca Bülent Ersoy'dan "Şu Faik'i merak ettim. Hayatım boyunca hiç enişteci olmadım ama şu Faik'i... Ben sana bir kanlı gözyaşları döktüreyim de sen gör dünyanın kaç bucak olduğunu" yanıtı geldi.