Abone Ol

Bülent Ersoy'un, Özellikle Barış Arduç hakkındaki yorumu olay yarattı

Ünlü sanatçılar Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman'ın bir araya gelerek keyifli sohbetlere imza attığı "Dünya Güzellerim Masada" programının yeni bölümü, magazin gündemine yine damgasını vurdu. YouTube platformunda izleyiciyle buluşan program, her bölümüyle geniş bir kitlenin ilgisini çekiyor.

Bülent Ersoy'un, Özellikle Barış Arduç hakkındaki yorumu olay yarattı

Son bölümde, programın ilgi çekici konsepti kapsamında, 10 popüler erkek oyuncunun öpüşme becerileri değerlendirildi. Bülent Ersoy'un özellikle Barış Arduç hakkındaki övgü dolu yorumları, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ersoy'un, "Onun bir öpüşü var! Allahım, o kadar güzel öpebilen bir adam olamaz. Bakışlarıyla etkileyici bir şekilde yaklaşıyor, hemen yapışmıyor. Gözlerinin içine bakıyor, ardından vantuzluyor!" ifadeleri, izleyiciler arasında heyecan ve beğeniyle karşılandı.

Bu övgü dolu yorumlar, sosyal medyada geniş bir tartışma ve paylaşım dalgasına neden oldu. İzleyiciler, Bülent Ersoy'un detaylı ve olumlu değerlendirmelerini memnuniyetle karşılayarak, programın yeni bölümü hakkında olumlu yorumlarda bulundular. Özellikle Barış Arduç'un adının öne çıkması, takipçiler arasında ilgi çekici bir sohbetin başlamasına vesile oldu. Programın magazin gündemine damga vuran bu bölümü, izleyicilerin heyecanını ve beklentisini artırdı. Yapılan yorumlarda, "Nasıl dikkatli izlemişse", "Barış'ın dudaklarına sahip çık", "Gupse'ye ayıp oluyor" gibi ifadeler dikkat çekti.