Abone Ol

Bülent Ersoy'un Boğaz'da batan teknesi ilanı sanatçıyı şaşırttı: İki teknem oldu ama hiçbiri batmadı

İnternette yer alan “Bülent Ersoy’un batan teknesi” ilanı sanatçıyı şaşırttı. Sanatçı Bülent Ersoy, geçmişte iki teknesi olduğunu ancak hiçbirinin batmadığını belirterek iddianın asılsız olduğunu söyledi

Bülent Ersoy'un Boğaz'da batan teknesi ilanı sanatçıyı şaşırttı: İki teknem oldu ama hiçbiri batmadı

İnternette satılığa çıkarılan bir teknede yer alan “Bülent Ersoy'un Boğaz’da batan teknesi” ibaresi sanatçıyı şaşkına çevirdi. İlanda, teknenin 24 metre uzunluğunda ahşap olduğu ve ticari evraklarının eksiksiz bulunduğu belirtilirken, kamuoyunda daha önce Ersoy’un teknesinin battığına dair herhangi bir olay yer almamıştı.

 

Günaydın’dan Ömer Karahan'ın haberine göre ilanı görür görmez büyük şaşkınlık yaşayan Bülent Ersoy, iddianın gerçeği yansıtmadığını söyledi. “Geçmişte Siyah İnci ve Barakuda isimli iki teknem oldu, birini ünlü bir iş insanından almıştım ve sonra sattım” diyen Ersoy, diğer tekneye ise yaşanan arıza nedeniyle soğuduğunu belirtti. Ersoy, “Velhasıl geçmişte iki teknem oldu ama Boğaz'da teknem batmadı. Neden böyle bir ilan vermişler anlamadım." sözleriyle şaşkınlığını dile getirdi.