Abone Ol

Bülent Ersoy'un aldatılma hikayesi herkesi şaşırttı

Türkiye'nin ünlü sanatçısı Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman ile birlikte sunduğu "Dünya Güzellerim Masada" adlı YouTube programında yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündemde büyük yankı uyandırdı. Ersoy, eski eşi Cem Adler tarafından aldatılma hikayesini detaylarıyla paylaşarak izleyicileri şaşırttı.

Bülent Ersoy'un aldatılma hikayesi herkesi şaşırttı

1998 yılında 27 yaşından küçük Cem Adler ile evlenen Bülent Ersoy, programda evliliğinin neden sona erdiğini anlatarak olayın perde arkasını açıkladı. Eski eşini bir başka kadınla yakaladığı anı anlatan Ersoy, "Uçaktan indim, Savaş Kalafat aradı. ‘Bülent Hanımcığım, üzüleceksiniz ama size bir şey söylemek istiyorum. İzmir’de bir ev var, Cem’i çektiler oradan çıkarken’ dedi. ‘Ben şimdi İzmir’den geliyorum, uçaktan yeni indim. Bir yanlışlık olmasın?’ dedim. ‘Görüntüler var’ dedi. Tekrar uçağa binip İzmir’e döndüm. Gittim buluştukları yere, kapıyı çaldım. Açılmadı. Bir tekme attım kapıya, yerle bir oldu. Bir baktım bunların ikisi de çıplak. Beni gördüler, kapandılar. Hemen çarşafı çektim, çıplaklar. Ekmek bıçağı vardı, aldım onu ‘Sen neyinle yaptın bu işi’ dedim. ‘Bir şey yapmadım’ dedi. Hemen boşadım." ifadelerini kullandı.

Ersoy, ayrıca 2007 yılında evlenip bir yıl sonra boşandığı şarkıcı Armağan Uzun hakkında da konuşarak, "Öteki, kır saçlı (Armağan Uzun) da çok meraklıydı belden aşağısına. Şimdi evlenmiş, çocuğu olmuş. Fazla gündeme getirmek şık olmaz. O da öyle yaptı, hemen boşadım. Efendi bir çocuktu, kaliteliydi. Ama zaafları var, canı başka birini çekmiştir." şeklinde konuştu.

Bülent Ersoy'un bu çarpıcı itirafları, izleyiciler arasında büyük şaşkınlık yaratırken, sosyal medyada da geniş bir yankı buldu. Program, Türkiye'nin tanınmış isimlerinin özel hayatına dair ilginç detayları gün yüzüne çıkarmasıyla dikkat çekiyor.