Abone Ol

Bülent Ersoy'u ya da Zeki Müren'i LGBT'yle Yan Yana Düşünebiliyor musunuz?

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, Benim bildiğim kadarıyla eşcinsellik sonradan olunan bir şey değil. Hayvanlar arasında da eşcinselliğin belli oranda olduğunu biliyoruz.

Bülent Ersoy'u ya da Zeki Müren'i LGBT'yle Yan Yana Düşünebiliyor musunuz?

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, tüm dünyada örgütlü olan LGBT'nin kamusal alanda cinsel tercihlerini özgürce yaşayamadıklarını savunduklarını belirterek, "Kadınlar, erkekler cinselliği ne kadar özgürce yaşıyor, bu insanın ilk varoluşsal tabusu değil mi soruları bir yana... Benim bildiğim kadarıyla eşcinsellik sonradan olunan bir şey değil. Hayvanlar arasında da eşcinselliğin belli oranda olduğunu biliyoruz.

O halde LGBT niçin bu durumu "cinsel kimlik" yerine sistematik olarak "tercih", "yönelim" diye sınıflandırıyor? Benim bu soruya cevabım belli. LGBT küreselcilerin, eşcinselleri politize etmek için oluşturduğu bir operasyon ağı." diye yazdı.

"Mesela bu ülkenin tanınmış eşcinsellerinden Bülent Ersoy'u ya da rahmetli Zeki Müren'i LGBT'yle yan yana düşünebiliyor musunuz?" diye soran Altınok, "Bence LGBT'yle karşı mücadele edenler de bu "tercih" meselesinin üzerinde kafa yormalılar. Eşcinsellik bir insanın dizi izleyip, sağda solda görüp özenerek yöneleceği bir tercih olmasa gerek.
İnsan sigaraya özenir, içkiye özenir ama dur bir deneyeyim diyerek cinsiyet değiştirmeye kalkmaz.
Küreselcilerin aile ve toplumu hedef alan projesini "eşcinsellikle mücadele" gibi nafile bir perspektifi politikleştirerek engellemek imkansız. Dahası LGBT'nin cinsiyetler üzerinden örgütlenmesine meşruiyet kazandırıyor." ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayın...