Abone Ol

Bülent Ersoy: Oya Aydoğan'ın sevgilimde gözü var

Bülent Ersoy, önceki gün Günay Restaurant’ta sahne aldı ve sonrasında Oya Aydoğan’ın, Bülent Ersoy evleniyor iddialarına cevap verdi.

Bülent Ersoy: Oya Aydoğan'ın sevgilimde gözü var

Sanatçı, Oya Aydoğan’ın kendisi için söylediği ‘Bülent Ersoy yakında evlenebilir’ iddiasına açıklık getirdi. “Oya fos çıktı” diyen Diva, “Evleneceğiniz beyefendi yakışıklıymış’ sözlerine ‘Galiba Oya’nın sevgilimde gözü var’ dedi.

OYA AYDOĞAN NE DEMİŞTİ?
Oya Aydoğan, canlı yayında Bülent Ersoy’un evlilik hazırlıkları içinde olduğunu söylemişti. “Söylemezsem Olmaz” programının yorumcularından Oya Aydoğan, canlı yayında yakın arkadaşı Bülent Ersoy hakkında şok açıklamalarda bulunmuştu.

“İZMİR’DEKİ İLİŞKİSİ BİTTİ”
Aydoğan’ın olay yaratan açıklamaları: “Bülent şu sıralar gelinlik diktiriyor olabilir. Çok ani bir nikâh yapabileceğinden cuma günü bahsetmiştik. Ben de çok detaylı bilmiyorum ama İzmir’deki birkaç sene süren ilişkisinin tamamen bittiğini, eski kayınvalidesinin de çok iyi arkadaşı olduğunu, hala görüştüklerini, onunla bir dargınlıklarının olmadığını söyleyebilirim.

ÇOK YAKIŞIKLI BİR GENÇLE FLÖRT EDİYOR
Ancak çok yakışıklı bir gençle flört ettiğini ve en kısa zamanda evlilik hazırlığı içinde olduğunu net biçimde biliyorum. Bülent bu aralar terzilerde dolaşıyor, onun aklında bir