Abone Ol

Bülent Eczacıbaşı'ndan Açıklama: Şantiye Baskınını Böyle Savundu!

Silahlı adamlarıyla Bodrum’da bir şantiyeyi bastığı ortaya çıkan Bülent Eczacıbaşı, söz konusu görüntülerin gündem olmasının ardından ‘zorunlu’ açıklama YAPTI.

Bülent Eczacıbaşı'ndan Açıklama: Şantiye Baskınını Böyle Savundu!

Bodrum’da, yanındaki silahlı adamlarıyla birlikte şantiye basan ve zorla telefon görüntülerini silmeye çalışan Bülent Eczacıbaşı’nın görüntüleri gündeme bomba gibi düştü. MedyaRadar’ın ortaya çıkardığı o anların ardından Eczacıbaşı, tavırlarıyla tepkilerin odağı oldu.

Bülent Eczacıbaşı, silahlı adamlarıyla şantiye bastı!Gündem

AÇIKLAMA GELDİ

Bülent Eczacıbaşı söz konusu görüntülerin ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. “Bazı sosyal medya hesaplarında, 'Eczacıbaşı Cennet Koyu’nu kapatmak isteyince olay çıktı' başlığıyla yayınlanan içerikler, hiçbir şekilde gerçekleri yansıtmamaktadır” diyen Eczacıbaşı, “Söz konusu olayda, Bodrum’daki kendi arazisine ulaşmak için tek yol olan ve kamu mülkiyetinde bulunan araziden geçmek isteyen Bülent Eczacıbaşı, bölgede ruhsatsız olarak yapılan inşaatın görevlileri tarafından 'burası özel arazi' denilerek engellenmek istenmiş ve bu nedenle tartışma yaşanmıştır. Konuya ilişkin adli süreç devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

Bülent Eczacıbaşı'ndan Açıklama: Şantiye Baskınını Böyle Savundu! - Resim: 1

DİKKAT ÇEKEN SORULAR

Bülent Eczacıbaşı’nın yaptığı açıklama kafaları karıştırdı. ‘Ruhsatsız olduğu’ iddia edilen inşaatla ilgili Eczacıbaşı’nın yetkili birimleri aramak yerine silahlı adamlarıyla telefon görüntülerini sildirmeye çalışması akıllarda soru işaretine neden olurken bu açıklama kamuoyunda ‘samimiyetsiz’ karşılandı.