Abone Ol

Bülent Aydemir Para Gündem programına çıkmadı! Habertürk'te neler oluyor?

Dün Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan hakkında ortaya attığı iddianın yalanlanmasının ardından çark eden ve özür dileyen Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir, hafta içi her gün yorumcu olarak katıldığı Para Gündem programına bugün çıkmadı.

Bülent Aydemir Para Gündem programına çıkmadı! Habertürk'te neler oluyor?

Bülent Aydemir dün Habertürk TV ekranlarında yayınlanan ‘Para Gündem’ programına bağlanmış ve Van’da meydana gelen çığ felaketinde gideceği toplantı için yolu iş makinesi ile açtıran Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan’ın tedbirsizliğinin neden olduğunu belirtmişti.

Dün medyada geniş yer bulan ve büyük yankı uyandıran bu açıklamanın ardından Bülent Aydemir teyitsiz bilgi paylaştığını belirterek özür dilemiş ve iddiasının doğru olmadığını belirtmişti.

Bülent Aydemir, daimi katılımcı olduğu Para Gündem programında bugün yer almadı.

Bugünkü programda konuklarını tanıtan Ebru Baki, Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ece Baban ve Okan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mithat Baydur'un ismini telaffuz etti.

Bülent Aydemir Para Gündem programına çıkmadı! Habertürk'te neler oluyor? - Resim: 1

Aydemir'in programa çıkmaması birçok soruyu gündeme getirdi.

Dün özür metni yayınlayan Habertürk yönetimi, Bülent Aydemir'e ne dedi? Programa çıkmaması kendi kararı mı yoksa karar, kanal yönetimi tarafından mı alındı?

Para Gündem programı artık Bülent Aydemir olmadan mı devam edecek?