Abone Ol

Yobaz Akit Bülent Arınç'a Saldırdı: AKP'nin Kamburu...

Gerici Yeni Akit, Bülent Arınç’ın partisine uyarılarda bulunduğu konuşmasına tepki gösterdi. Yayımlanan haberde “AK Parti'nin kamburu Arınç yine suyu bulandırma peşinde” ifadeleri kullanıldı.

Yobaz Akit Bülent Arınç'a Saldırdı: AKP'nin Kamburu...

Katıldığı iftar programı sonrasında açıklamalarda bulunan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanı Bülent Arınç, "Her gün ihtiyaç maddelerine zam geliyor ve enflasyon resmi rakamlarla yüzde 60'ı bulmuşsa, milleti hitabetle coşturamaz, konuşmayla aldatamazsın. Gerçeği göreceğiz ve sorunu çözeceğiz. Sorunlar çözüldükçe millet hiçbir zaman bizden kopmadı" dedi.

Bülent Arınç’ın partisine uyarılarda bulunduğu konuşmasına tepki hükümete yakın gerici Yeni Akit gazetesinden geldi. Yeni Akit, Arınç’ı eleştirdiği haberine “AK Parti'nin kamburu Arınç yine suyu bulandırma peşinde” başlığını attı.

Yobaz Akit Bülent Arınç'a Saldırdı: AKP'nin Kamburu... - Resim: 1

Akit’in haberinde şu ifadeler yer aldı:

“Yaptığı her açıklamayla muhalif medyaya malzeme veren eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, yine en iyi bildiği işe soyunup AK Parti'yi eleştirdi. Memleketi Manisa’da AK Parti İl Başkanlığı’nın iftar yemeğinde konuşan Arınç, "Milleti hitabet ile coşturamaz, konuşmayla aldatamazsınız” diyerek partisine kılçık attı. Arınç, sorunların çözülmediği takdirde önümüzdeki seçimlerde partisinin başarılı olup olmayacağından emin olamadığını da söyledi.”

***

ARINÇ NE DEMİŞTİ?

AKP’nin bir takım sıkıntılar çektiğini söyleyen Bülent Arınç, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Ekonomide sıkıntılar varsa, alım gücünüz azalmışsa, Türk parasının kıymeti düşmüşse, her gün ihtiyaç maddelerine zam geliyor ve enflasyon resmi rakamlarla yüzde 60'ı bulmuşsa, milleti hitabetle coşturamaz, konuşmayla aldatamazsın. Gerçeği göreceğiz ve sorunu çözeceğiz. Sorunlar çözüldükçe millet hiçbir zaman bizden kopmadı. Hiçbir zaman da bizden kopmayacak. Bunu yapacak güçteyiz. Arkadaşlar başarılı olamazsak, seçim sonuçlarından çok emin değilim. Başarılı olmak zorundayız. Çok iyi şeyler yapmak zorundayız.”