Abone Ol

Bülent Arınç Sedat Peker'i Doğruladı

Eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Armağan Çağlayan’ın YouTube kanalına konuk oldu.

Bülent Arınç Sedat Peker'i Doğruladı

Eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddiaları üzerinden eski partisine yönelik eleştirilerde bulundu. Emekli aylığıyla geçindiğini belirten Arınç, “Cebimize kimse 10 bin dolar koymuyor” diye konuştu.

Eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Armağan Çağlayan’ın YouTube kanalına konuk oldu. Çağlayan’ın sorularını yanıtlayan Arınç’ın konuşmasından en dikkat çeken kısım ‘Peker’i doğruladığı anlar oldu.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “Bir siyasetçiye ayda 10 bin dolar veriyor” iddiasına “Benim 10 bin dolar yolladığım bir milletvekili yok ama daha çok yolladıklarım var” yanıtını vermiş ve bu açıklama uzun süre Türkiye gündeminde yer etmişti.

Konuya ilişkin göndermede bulunan Bülent Arınç ise, “Benim hanlarım hamamlarım yok. Birileri cebime ayda on bin dolar koymuyor. Biz böyle mesai yaptık. Bu yüzden hamd olsun emekli maaşımızla geçiniyoruz, o da bize bal gibi yetiyor” dedi.

Arınç’ın konuşmasından satır başları ise şu şekilde:

ERDOĞAN KONUŞURDU, BEN GÖZYAŞI DÖKERDİM

“Başka bir partiye gitmeyi aklıma getirmem. Bu parti bizim ellerimizden doğdu. Ve Tayyip beye, Sayın Erdoğan’a güveniyorum. Aile yaşamını biliyorum inancını biliyorum. Yükselmesini yücelmesini istiyorum. O her zaman meclis grubunda konuşurdu ben de göz yaşı dökerdim.

… Bu vasiyetle büyümüş insanların bugün birilerine olmadık şeyler söylemesini ben kabul edemiyorum. Eminim bir gün her şey eskiden olduğu gibi çok güzel olacak.”

Öte yandan Arınç, televizyondaki programları ve dizileri pek beğenmediğini söyledi. Arınç, Netflix izlemeyi tercih ettiğini belirtti. Hem kırgın hem üzgün olduğunu söyleyen Arınç, en çok memleketin haline üzüldüğünü dile getirmesi ise dikkat çekti.

Odatv.com