Abone Ol

Bülent Arınç Muhalefet Gibi Konuştu: Milleti Konuşmayla Aldatamazsınız!

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, AK Parti Manisa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Bülent Arınç Muhalefet Gibi Konuştu: Milleti Konuşmayla Aldatamazsınız!

Arınç yaptığı konuşmada dikkat çeken açıklamalarda bulunurken yaşanan ekonomik sıkıntıları çözebilecek partinin AK Parti olduğunu söyledi. Arınç açıklamasında ayrıca “Türk parasının kıymeti düşmüşse, her gün ihtiyaç maddelerine zam geliyor ve enflasyon resmi rakamlarla yüzde 60’ı da bulmuşsa milleti hitabetle coşturamaz, konuşmayla aldatamazsınız" ifadelerini kullandı.

 AK Parti Manisa İl Başkanlığı tarafından Şehzadeler ilçesindeki tarihi Kurşunlu Han’da iftar programı düzenlendi. İftara eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, ağabeyi Prof. Dr. Ümit Doğay Arınç, AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, AK Partili belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları, AK Parti Kadın Kolları üyeleri, gençlik kolları üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Sultan Camii İmam Hatibi Ömer Faruk Altunağa’nın ilahileri eşliğinde iftarlarını açan partililere bir selamlama konuşması yapan AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, “Büyük ve güçlü Türkiye’nin yeniden inşası için hep birlikte çalışacağız” dedi.

"BİZ AK PARTİ'LİYİZ, GİDECEK BAŞKA BİR YERİMİZ YOK"

AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı'nın konuşmasının ardından kürsüye gelen eski TBMM Başkanı ve AK Parti'nin kurucularından Bülent Arınç, "Biz AK Parti’liyiz. Çok şükür bu partinin kuruluşunda da bulunduk, bugün de AK Parti’deyiz, bundan sonra da gidecek hiçbir yerimiz yok. AK Parti’de zaferden zafere koşacağız, hep beraber inşallah güzel günler göreceğiz. Elbette siyasi tercihlerini başka yerlere çevirmiş insanlar da olabilir, ama biz bu kararımızda samimiyiz. Çünkü bu ülkeye hayır adına ne yapıldıysa hamdolsun AK Parti yaptı. Şimdi önümüzde daha büyük bir imtihan var. İbn-i Haldun Mukaddimesi’nde devletlere bile ömür biçer. Devletler de doğar, biraz büyür, biraz gelişir, sonra gerileme başlar ve yıkıma kadar gider, devletler, iktidarlar, idareler, yönetimler… Bütün her şeyin her günkü zevkiyle her günkü başarısıyla devam etmeyeceği işin doğası gereğidir.


‘3 SENE EVVEL SÖYLEMİŞTİM’
AK Parti’nin de bir takım sıkıntılar yaşadığını, memleket içinde ekonomiden kaynaklanan bir takım sıkıntılarla karşı karşıya geldiğini görmezden gelemeyiz. Benim bazı siyasetçilerden farkım o dur ki ben daha 3 sene evvel ‘Türkiye’de ekonomik sıkıntılar var ama hamdolsun hükümetimiz bunlarla baş edecek başaracak ve yeniden güzel günlerde birlikte olacağız’ demiştim. Bize düşen siyasetçi olarak bir sorunu görmektir, inkar etmemektir, üstünü örtmemektir. Halının altına tozları toplamamaktır. Bütün tozları, pislikleri halının altına süpürüp de ortalığı temiz gösterme gayreti herkese yakışır ama siyasetçiye yakışmaz." dedi.