Abone Ol

Bu yazın yeni aşık çiftleri kim olacak?

Yaz ekranında diziler birer birer boy göstermeye başladığında hangi dizinin bizi çekeceğinden çok hangi çiftin bizi etkileyeceğini düşünürüz. Açıklanan kadrolarda oyuncuları zihnimizde eşleştirmeye ve bir puan vermeye çalışırız.

Bu yazın yeni aşık çiftleri kim olacak?

Kimini ilk andan çok konuşuruz, kimiyse zamanla radarımıza girer. Bu yaz hangi çiftler bizi bizden alacak?

BURAK DENİZ VE HANDE ERÇEL

Güneşin Kızları dizisi ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan ve kendisini her yönden kanıtlayan Hande Erçel ile daha önce birçok projede izlediğimiz ama ilk kez birromantik komedi dizisinde karşımıza çıkan Burak Deniz’in partnerliğini duyduğumuz anda bizi heyecanlandırmayı başarmıştı.

Bu yazın yeni aşık çiftleri kim olacak? - Resim: 1Aşk Laftan Anlamaz, ekran hayatına başladığı anda ise Hande Erçel ve Burak Deniz’in bizi yanıltmadığına şahit olduk. Gerçekten çok güzel bir uyum yakalamışlardı ve bu da onların daha fazla konuşulmasını sağladı. Bu yaz gündemin bir yerinden Hande Erçel ve Burak Deniz, mütemadiyen çıkacak!

 ENGİN ÖZTÜRK VE HAZAR ERGÜÇLÜ

Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü’nün isimlerini duyduğumuzda birçoğumuz bir resim olarak kafamızda oturtamadık. Tanıtımlarda az çok fikir sahibi olmuştuk lakin “Nasıl olacak?” ve “Olacak mı?” soruları eşliğinde Yüksek Sosyete’nin başlangıç tarihini beklemeye başladık.

Bu yazın yeni aşık çiftleri kim olacak? - Resim: 2Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü, her sahnede adım adım yer ettiler hafızalarımızda… Önce ufak ufak konuşmaya başladık ve en sonunda yazın en dikkat çeken ikililerinden olmayı başardılar. Seyirci bu tür sürpriz ikilileri ve şaşırtılmayı çok sever, Engin Öztürk ile Hazar Ergüçlü de bu yaz ekranı için tatlı bir sürpriz oldu!

FURKAN PALALI VE DEMET ÖZDEMİR

Bu yazın en şüpheli ikililerinden biri, birçok kişi için, Furkan Palalı ve Demer Özdemir idi. Yan yana karelerini görmemize, tanıtımları defalarca izlememize rağmen oturtamadığımız detaylar vardı.

Bu yazın yeni aşık çiftleri kim olacak? - Resim: 3En nihayetinde No: 309 yayın hayatına başladığında Furkan Palalı ile Demet Özdemir’i yan yana gören birçok kişinin zihninde yer eden “soğukluk” algısı yıkıldı ve aslında ne kadar renkli bir ikili olduklarını seyirciye kanıtladılar. Haliyle izleyici bu ikiliyi de bağrına bastı ve yaz ekranının yoğun gündeminde önemli bir yer ayırdı.

GÖKHAN ALKAN VE ZEYNEP ÇAMCI

Yaz ekranında yer alacak diziler genellikle diziyi sırtlayacağı düşünülen ikililer üzerinden tanıtılır. Seviyor Sevmiyor ise bunu daha alt perdeden, daha sessiz bir şekilde yaptı.

Bu yazın yeni aşık çiftleri kim olacak? - Resim: 4Gökhan Alkan ile Zeynep Çamcı spot ışıklarının altında durmadan da parlayabileceklerini bizlere gösterdiler. Sessiz ama emin adımlarla seyircinin gönlüne girmeyi başardılar.

OZAN DOLUNAY VE MERİÇ ARAL

Ana çiftlerin yanında onları destekleyecek ve hikayelerini besleyecek yan çiftler de önemli bir yer tutar. Hatta bazen etkileri öyle büyük olur ki en az ana çift kadar dikkat çekici hale gelebilirler.

Bu yazın yeni aşık çiftleri kim olacak? - Resim: 5Ozan Dolunay ve Meriç Aral da “ikinci çift” kontenjanından seyircinin ilgisini üzerine çekmeyi başardı, hatta öyle ki bir kısım seyirci için esas çiftten daha dikkat çekici bir konuma gelmeyi başardılar. Dolayısıyla yaz ekranının önemli bir kitlesini de avuçlarının içine aldılar.

SÜLEYMAN FELEK VE MERVE ÇAĞIRAN

Aşk Laftan Anlamaz’ın seyirciye tanıtımı Burak Deniz ve Hande Erçel üzerinden yapıldı, beklenti de haliyle iki oyuncu odaklıydı.

Bu yazın yeni aşık çiftleri kim olacak? - Resim: 6Lakin dizide bizi küçük bir sürpriz bekliyordu: İpek ve Kerem karakterlerine hayat veren Merve Çağıran ve Süleyman Felek! İkilin farklı aurası dikkatlerden kaçmadı ve seyircinin ikiliyi kadrajına alması da çok gecikmedi. Bu yaz Aşk Laftan Anlamaz’ın en çok konuşulan ikililerinden olacaklarının sinyallerini de verdiler.

ALİ ERSAN DURU VE BURCU ÖZBERK

Ali Ersan Duru ve Burcu Özberk, Şahane Damat ile ekranlarda boy gösterdiler. İlk etapta bir ikili olarka çok dikkat çektiklerini söyleyemesek de ilerleyen haftalarda kendilerine has bir kitlelerinin oluşacağını söylemek yanlış olmaz.

Bu yazın yeni aşık çiftleri kim olacak? - Resim: 7

Bir şekilde gündemde kendilerine bir yer bulacaklar ve kitlelerinin dikaktini çekeceklerdir.

HİLMİ CEM İNTEPE VE DİLAN ÇİÇEK DENİZ

Bodrum Masalı ile ekranlara gelmeye hazırlanan Himli Cem İntepe ve Dilan Çiçek Deniz hakkında çok fazla fikir sahibi olmasak da sosyal medya üzerinde sıkça ikilinin isimlerine rastlıyoruz.

Bu yazın yeni aşık çiftleri kim olacak? - Resim: 8Bodrum Masalı ekran hayatına başladığında da bu ikili kitlelerini arttırarak yollarına devam edecek gibi duruyorlar.

KAAN TAŞANER ve SELİN ŞEKERCİ

İsimlerini yaşadıkları ilişkiden mütevellit sıkça duyduğumuz Kaan Taşaner ve Selin Şekerci de partner olarak yaz ekranında yerlerini almaya hazırlanıyorlar.

Bu yazın yeni aşık çiftleri kim olacak? - Resim: 9Hali hazırda yakalanmış bir kimyayı ve sevilen bir ikiliyi Rengarenk dünyasının içinde izleyecek olmak merak uyandırıcı! Haliyle Kaan Taşaner ve Selin Şekerci’yi heyecanla bekleyen, şimdiden gündemden düşürmeyen büyük bir kitleleri mevcut!

noluyo.tv