Abone Ol

Bu yaza damga vuracak 5 yeni yabancı dizi

Bu yaza başlayacak beş yabancı diziden detaylar...

Bu yaza damga vuracak 5 yeni yabancı dizi

Pek çok yabancı dizi, seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor. Yeni sezonda ekrana gelecek dizileri sizler için inceledik. Peki hangi yabancı dizi ne zaman başlıyor? Sözcü, The Defenders’tan Glow’a, Gypsy'den Snowfall'a bu yazın takip edilmesi gereken yabancı dizileri derledi.

Yaz akşamlarını evde geçirecek kişiler için yeni sezonun en ilgi çekecek Türkiye’de henüz hangi platformlarda yayınlanacağı belli olmayan dizilerini sizler için derledik. Süper kahramanların, kadın güreşçilerin, uyuşturucu bağımlılarının ve bir terapistin hayatlarının konu edildiği en iyi dizileri bu yaz izleyebilirsiniz.

GLOW

Dizinin yaratıcıları Liz Flahive, Carly Mensch. Baş rollerinde ise Alison Brie, Betty Gilpin, Sydelle Noel gibi isimler var.
Orange Is the New Black dizisinin yapımcısının bir başka dizisi olan ‘Glow', bir grup kadının Los Angeles'ta güreş organizasyonları yapmasını konu ediyor.

GYPSY

Naomi Watts'ın terapist olarak başrolde yer aldığı Netflix dizisnin diğer oyuncuları Sophie Cookson, Billy Crudup.
Konusu:
Bir terapist, danışanının hayatına gerektiğinden fazla karışırsa olabilecekleri ele alıyor.Dizinin yaratıcısı ise Lisa Rubin.

SNOWFALL
Başlangıç Tarihi: 5 Temmuz
Konusu:
FX'te yayınlanacak yeni dizi, 1980'lerin başlarında Los Angeles'taki kokain bağımlılığını ele alıyor.
Oyuncular:
Carter Hudson, Damson Idris, Sergio Peris-Mencheta


THE DEFENDERS
Başlangıç Tarihi: 18 Ağustos
Konusu:
Netflix dizisi ‘The Defenders', Marvel'ın yeni bir süper kahraman dizisi olarak karşımıza çıkıyor. Dizide, dört kahramanın bir araya gelip New York'ta suça karşı mücadelesi anlatılıyor. Dizinin yaratıcıları Eric Amadio, John Singleton.
Oyuncular:
Finn Jones, Mike Colter, Charlie Cox

INSECURE
Başlangıç Tarihi: 23 Temmuz
Konusu:
HBO dizisinin birinci sezonunda Issa karakterinin ilişkilerine zarar vermesine tanıklık eden seyirci, ikinci sezonda bozduğunu düzeltmeye çalışan Issa'nın yaşadıklarını izleyecek.
Oyuncular:
Issa Rae, Yvonne Orji, Amanda Seales