Abone Ol

Bu Tarz Benim kızlarının sırları

Bu sezonun en çok konuşulan yarışmalarından biri Bu Tarz Benim, belki de birincisi. Öykü Serter'in sunduğu ve jürisinde Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu'nun kamera arkasında da Uğurkan Erez'in yer aldığı yarışmanın bazı katılımcıları ise diğer rakiplerini çoktan geride bıraktı...

Bu Tarz Benim kızlarının sırları

FOTOGALERİ İÇİN TIKLA

Yarışmanın bazı katılımcıları daha birka ay önce Türkiye'nin dikkatini çekmeye başladılar. Ama yıllardır gösteri dünyasında var olan ünlüleri bile çoktan geride bıraktılar.

İşte Bu Tarz Benim'in en çok konuşulan yarışmacıları ve birer birer gün yüzüne çıkan sırları.

BİR DİZİDE BİLE OYNAMIŞ

Ayşenur Balcı yarışmanın en "ateşli" katılımcılarından biri olarak hafızalara kazındı. Yarışmadan elendi belki ama hala hakkında en çok konuşulanlardan biri. Türkiye onun adını bu yarışmayla duysa da Balcı uzun zamandır gösteri dünyasında. Birkaç yıl önce bir modellik yarışmasına katılan Balcı, bir de adı duyulduktan sonra ortaya çıkan bir müzik videosunda kamera karşısına geçti. Ayşenur Balcı, yarışmada doğa rengi ela olan gözlerine mavi lens takmasıyla da gündeme gelmişti. Balcı, Kiraz Mevsimi dizisinde de küçük bir rol üstlendi.

Bu Tarz Benim'de Ayşenur'dan dans dersi

EKRANDA NİŞANLANDI

Yarışmanın en tartışmalı üyelerinden biri Özlem Özden. Yarışmanın yaşça en büyük katılımcısı olduğu için kimi zaman rakiplerinin ağır eleştirilerine de maruz kalıyor. 33 yaşındaki Özden, kameralar karşısında erkek arkadaşıyla nişanlanınca da uzun süre konuşuldu.

Özlem'i Nurella'dan istedi.. Bu Tarz Benim'de nişan

BU TARZ GİZEM'İ BÖYLE BİLİR MİYDİNİZ

Şu sıralar Bu Tarz Benim adlı yarışmayla gündemde olan Gizem Güler'in ekranın çok izlenen dizilerinden Medcezir'de rol aldığı ortaya çıktı. Gizem Güler, Medcezir'in yeni sezondaki ik bölümlerinde Çağatay Ulusoy ile kamera karşısına geçti. Güler, dizide Sibel karakterini canlandırdı. 12 Eylül 1989 Aydın doğumlu olan Gizem Güler, "Miss Model of Turkey -Türkiye Mankenler Kraliçesi Yarışması'na da katıldı. Bir dönem Number 1 TV'de sunuculuk yapan Gizem Güler, Fashion TV'nin düzenlediği güzellik yarışmasında da şansını denedi. Wipe Out'ta yarışan Güler “Kocamın Ailesi” dizisinde de rol aldı. Gizem Güler, Bu Tarz Benim yarışmasında jüri üyelerinden güzelliğiyle ilgili övgüler alıyor. 11 yaşında spora başlayan Gizem Güler basketbol, yüzme tenis gibi spor dallarıyla ilgileniyor.

Gizem Güler Çağatay Ulusoy ile dudak dudağa!

Nur Bozar'ın unutmak istediği pozlar

Tuğçe Ergişi Google'ı salladı!