Abone Ol

Bu sözler olay yarattı!

Ünlüler de zaman zaman kamera önünde olduklarını unutabiliyorlar. Bazen o unutkanlıktan bazen de tamamen farklı amaçlarla söyledikleri sözlerden dolayı başları çok ağrıdı. İşte o sözlerden bazıları...

Bu sözler olay yarattı!

Aysun Kayacı, "Dağdaki çobanla benim oyum bir mi?" diyeli 6 yıl oldu.

Saba Tümer, programına konuk olan Rıdvan Dilmen'e "Kaç yaşında milli oldun?" diye soralı 4 yıl oldu.

Hülya Avşar, "Ben Oscar'a aday olarak Recep İvedik'i gönderirdim." diyerek sanat anlayışını konuşturalı 1 yıl oldu.

Türkücü Ceylan, "Yaptığına şantaj denir böyle aşka montaj denir" sözleriyle bizleri uyaralı 21 yıl oldu.

Elvis Presley'in karısı, "Karılar gibi kırıtıp gitar çalmakla kocalık yapılmaz" diyerek 6 milyon papel nafakayla boşanalı 41 yıl oldu.

Helin Avşar, bir röportajda "Gece en geç 04.30'da evde olmak zorundayım. Annem 04.30'u geçirsem kıyameti koparır" diyeli 13 yıl oldu.

Özcan Deniz, "gece tabuttan çıkarsın, old sıpaysını sıkarsın, dracula memo" sözleri olan "Dracula Memo" şarkısını söyleyeli 20 yıl oldu.

Michael Jackson, ağaçlara tırmanırken kendisine ilham geldiğini ve şarkı sözlerini daldan dala sallanırken yazdığını açıklayalı 12 yıl oldu.

Marilyn Monroe'nun büyük aşkı John F. Kennedy'nin doğum gününde giydiği elbisesi, 1 milyon 267 bin dolara satılalı 14 yıl oldu.

Özkan Uğur, fındık satışlarını arttırmak için çekilen reklam filminde, "aganiginaganigi" diyeli 14 yıl oldu.

Şarkıcı Teoman, çapkınlık yaparken gazeteciler fotoğraflarını çekince "bırakın da rahat çalışayım" diyeli 12 yıl oldu.

İntihar eden Kurt Cobain'in eşi Courtney Love'un köpeği, şarkıcının silikon göğüs protezlerini yediği için öleli 11 yıl oldu.

Demet Akalın, Gaziler Günü için "Tüm gazilerimiz nur içinde yatsın" diyeli 6 ay oldu.


Bir spiker , İbrahim Tatlıses'in vurulması hakkında Adnan Şenses'le röportaj yapmak isterken "Adnan Skişenses" diyeli 2 yıl oldu.

Sezen Aksu, sevgilisi Cem Baba'nın gözlerine daldığı sırada beş dakika içinde "Tutuklu kaldım" şarkısını yazalı 15 yıl oldu.

Bülent Ersoy, klibinde oynamak üzere 6 aday arasından seçtiği manken kendisine "Teşekkür ederim Bülent Bey" diyeli 11 yıl oldu.

Pascal Nouma, bir gazetecinin "Ortega'yı nerden tanıyorsun?" sorusuna "Reina'dan" yanıtını vereli 11 yıl oldu.

Hilal Cebeci, bir tv programı çekimi için yarış arabasına binmesi istendiğinde "Benim uçak fobim var" diyerek arabaya binmeyeli 9 yıl oldu.

Tuba Ünsal, şarkıcı Yalın'a aşkını "Sensiz ben bir meyveyim, meyveden öte sebzeyim, kelek karpuz gibiyim.." şiiriyle ifade edeli 7 yıl oldu.

Hande Ataizi evlendikten iki saat sonra "şiddetli geçimsizlik" nedeniyle boşanalı 9 yıl oldu.


İbrahim Tatlıses, "Kadın dediğin dayak da yemeli" diyerek dünya görüşünü Tan gazetesine anlatalı 23 yıl oldu.

Caner, telefonla arayıp canlı yayına bağlanan Tülin'e sinirlenip kafasında bardak kıralı 8 yıl oldu.

Demet Akalın, konserinde istediği çoşkuyu bulamayınca "Abi Diyarbakır'dan mı geldiniz? Moron moron bakıyorsunuz" diyeli 5 yıl oldu.

Hülya Avşar, "Askerlikte cinselliği nasıl hallediyordunuz?" sorusuna Özcan Deniz, "Senin resimlerinle hallediyorduk" diyeli 11 yıl oldu.


 İbrahim Tatlıses, "Lütfen sanatçının motorizasyonunu bozup demorize etmeyin" diyeli 9 yıl oldu.

Müslüm Gürses, ilk cep telefonunu aldığında "Şebeke yok" diyen arkadaşına "Benim şebekeyle, örgütle işim olmaz kardeşim" diyeli 11 yıl oldu.

Seda Sayan, kendi programında konuk ettiği Haydar Dümen'e "Vajinismus kadınlarda da olur mu?" diye soralı 9 yıl oldu.

Tuğba Özay, üyesi olduğu CHP'nin açılımını soran gazetecilere "Cumhuriyetçi Halkçı Parti" diyeli 11 yıl oldu.

Mustafa Altıoklar, "Buradan bir s.kim olmayacağını gördüğüm için istifa ediyorum." yazılı açıklamasıyla Filmyön'den istifa edeli 2 yıl oldu.

Mahsun Kırmızıgül bir aracıyla yeni filmi için İbrahim Tatlıses'e Saddam Hüseyin rolünü teklif edince Tatlıses aracıyı döveli 2 yıl oldu.