Abone Ol

Bu sonbahar başlayacak 10 yeni yabancı dizi

Her sene yabancı dizi endüstrisi yeni yapımlarla ilgimizi çekmeyi bir şekilde başarıyor. Bir çoğunun başarısı tartışılır uyarlamaları ülkemizde de yayınlanan bu dizilere 2014 sonbaharında yenileri eklenmeye devam edecek. İşte sizi ekranlara kilitleyecek 10 yeni yabancı dizi!

Bu sonbahar başlayacak 10 yeni yabancı dizi

Çoğu zaman dizilere ilk sezonun ilk bölümünden başlayamayız, tavsiye üzerine bir bölümünü izler ve başa dönüp, müptela bir şekilde izlemeye başlarız. Bazen de ilk bölümünü izleyip sıkıcı bulduğumuz bir dizinin, takip etmediğimiz süreçte bir efsaneye dönüştüğüne şahit oluruz. Bir şekilde hepimizin takip ettiği ve yeni bölümlerini beklediği bir dizi vardır. Takip ettiği diziler bitip de yeni bir tanesine başlamak isteyenlere rehber niteliğinde bir liste hazırladık. İşte içinde bulunduğumuz mevsimde yayına girecek 10 yeni dizi...

1.Z Nation / 12 Eylül Cuma

Bu sonbahar başlayacak 10 yeni yabancı dizi - Resim: 1

Yine yeni yeniden zombiler. Yabancı dizi endüstrisi son yılarda zombi ve vampir temalı o kadar çok yapım üretti ki artık her gün yeni bir tanesiyle karşılaşmak bizi şaşırtmıyor. Dünyayı zombilerin sardığı senaryolara hala doymadıysanız Z Nation bu açlığınızı gidermek için sunulan son fırsat olabilir.

2.Red Band Society  / 17 Eylül Çarşamba 

Bu sonbahar başlayacak 10 yeni yabancı dizi - Resim: 2

Biraz dramatik biraz eğlenceli bir senaryoya sahip olan Rad Band Society alışılmışın dışında bir gençlik dizisi. Olaylar bir hastanede geçiyor. Çeşitli uzuvlarını kaybetmiş ya da tedavisi zor hastalıkların pençesine düşmüş gençlerin arasındaki bağları anlatan dizi, gençler için bir umut ışığı mı, yoksa bunalım sebebi mi olacak göreceğiz...

3.Gotham / 22 Eylül Pazartesi

Bu sonbahar başlayacak 10 yeni yabancı dizi - Resim: 3

Gotham...Suçun suçlunun harman olduğu şehir... Biz Gotham'ı Batman'ın kütüğünde yazan bir vilayet olarak bildik sevdik. Peki Batman'dan önce nasıl bir yerdi Gotham? Bu dizi bizi dedektif James Gordon'un gençliğine, Bruce Wayne'nin yani Batman'in çocukluğuna götürecek. Suçun bir şehri nasıl esir aldığını ve Batman'ın çocukluk yıllarını göreceğimiz dev yapımda; Kedi Kadın, Zehirli Sarmaşık, Penguen gibi karakterlerin de geçmişlerine dair izler bulacağız.

4.Scorpion / 22 Eylül Pazartesi

Bu sonbahar başlayacak 10 yeni yabancı dizi - Resim: 4

Aptal zombilerden ve kafasız aşıklardan bıkmışsanız, Scorpion sizi üstün zekalı insanların dünyasına davet ediyor. Çocukluk yıllarında NASA'yı hackleyen Walter O'Brien'ın yıllar sonra kurduğu bir ekiple devlet adına siber saldırılara karşı koyan bir adama dönüşmesini anlatan Scorpion'da, bol bol bilgisayar kodları ve üstün zeka yetenekleri gerektiren hamleler göreceksiniz.

5.Forever / 23 Eylül Salı

Bu sonbahar başlayacak 10 yeni yabancı dizi - Resim: 5

Ölümsüzlük belki de hepimizin peşinde koştuğu bir hayal. Ama bu dizide Dr. Henry Morgan için , hayatının bir parçası. Forever, her öldüğünde yeniden dirilen otopsi doktoru Henry'nin hikayesini anlatıyor. Ioan Gruffudd ve Alana De La Garza gibi tanıdık yüzlerle iddialı bir kadrosu olan dizide, kendi ölümü dışında tüm ölümlerin gizemini çözebilen bir otopsi doktorunun peşinde, ölüp ölüp dirileceğiz.

6.How to Get Away with Murder / 25 Eylül Perşembe

Bu sonbahar başlayacak 10 yeni yabancı dizi - Resim: 6

Tam anlamıyla bir özel karışım olan How To Get Away With Murder'da; gençlik, kanun, suç, seks iç içe. Bir grup hukuk öğrencisinin, bir adli savunma profesörünün peşinde hangi noktalara sürüklendiğini izleyeceğimiz dizide, genç ve tecrübeli oyuncuları bir arada görebileceğiz.

7.The Flash / 7 Ekim Salı

Bu sonbahar başlayacak 10 yeni yabancı dizi - Resim: 7

Flash Gordon'un hikayesi hepimizin malumu. Koşarken inanılmaz hızlara çıkabilen bir adamın, süper güçlere sahip kötü karakterlerle savaşan bir kahramana nasıl dönüştüğünü bu dizide izleyebileceğiz. Süper güçlere sahip kahramanlar yabancı dizilerde bir çok kez işlenmiş bir tema, bu türün sevenleri için Flash yeni bir soluk olacak gibi gözüküyor...

8.Constantine / 24 Ekim Cuma

Bu sonbahar başlayacak 10 yeni yabancı dizi - Resim: 8

Daha önce sinema filmiyle karşımıza çıkan Constantine, insanlığı karanlık ruhlardan ve şeytandan korumayan ant içmiş bir adamın maceralarını anlatıyor. Bol bol şeytan çıkartma ayinleri ve korkutucu sahnelerle süslenmiş bu yapım, türünün müdavimleri için alternatif bir yapım olarak bu sonbaharda ekranlarda olacak.

9.The McCarthys / 30 Ekim Perşembe

Bu sonbahar başlayacak 10 yeni yabancı dizi - Resim: 9

Sitcom meraklıları için yeni bir soluk olacağı umulan The McCarthys, İrlanda asıllı Katolik bir aile içinde geçen olayları konu alıyor. Boston'da geçen senaryoda, Sean karakterinin ailesinden ayrı bir hayat kurma hevesinde ailesiyle yaşadığı anlaşmazlıkları mizahi bir dille ele alan dizi, bol bol kahkaha atacağımız iddiasıyla ekranlara gelecek.

10.State of Affairs / 17 Kasım Pazartesi

Bu sonbahar başlayacak 10 yeni yabancı dizi - Resim: 10

Daha önce bir çok sinema filminde karşımıza çıkan Katherine Heigl, bu sefer bir diziyle; State of Affairs ile karşımıza geliyor. ABD Başkanının oğlu ile aşk yaşayan bir CIA ajanı olan Charlie Tucker'ın hikayesini anlatan dizide, olaylar başkanın oğlunun ölümüyle başlıyor. Bu ölüme sebep olan sır perdesini aralamak için iki güçlü kadının birlikte verdikleri mücadeleyi izleyeceğimiz yapım şimdilik 6 bölüm olarak planlanmış durumda.

Bonus: The Walking Dead 5. Sezon! / 12 Ekim Pazar

Bu sonbahar başlayacak 10 yeni yabancı dizi - Resim: 11

Kronik hastalığımız olan Walking Dead, 5. sezonuyla kolumuzu bacağımızı kemirmeye bu yıl da devam edecek. Şu ana kadar en temiz hesapla 1 milyara yakın insan evladının telef olduğu dizinin, yeni sezonunda da insanlığın zombi illetiyle imtihanı sürecek, sürecek ve sürecek...