Abone Ol

Bu nasıl açıklama böyle ? Asena terbiye sınırlarını zorluyor ! "Annem Kendi Poposuna Baksın!"

ASENA, "İbrahim Tatlıses'le birlikteyken onu aldattı!" diyen annesine sert çıktı: "Beni evlilik dışı ilişkiyle doğuran annemin, bana namus dersi vermeye hakkı yok!"

Bu nasıl açıklama böyle ? Asena terbiye sınırlarını zorluyor ! "Annem...

Dansöz Asena, annesi Mübeccel Özdemir'in açıklamalarına sert yanıtlar verdi. Tatlıses'i aldattığını iddia eden annesine öfke saçan Asena, "Onu aldatmak, kimsenin harcı değil. Annem önce kendi poposuna baksın" dedi.

Çocukluk arkadaşı Kenan Sakız'ın Bostancı'da açtığı O.A.T Halıcılık'ın tanıtımına ücret almadan katılan Asena, İbrahim Tatlıses'i aldattığı yönünde açıklamalar yapan annesi Mübeccel Özdemir'e ateş püskürdü. Star TV'ye açıklama yapan Özdemir'in, "Şimdiki sevgilisi Serhat Fafal, Asena İbrahim Tatlıses'le birlikteyken de eve gelip gidiyordu. Asena, o zamanlar İbrahim Tatlıses'ten tam ayrılmamıştı" sözlerine yanıt veren Asena, "Herkes şahit benim ilişkime. Ne zaman başlayıp bittiğine de. O şahıs, hiç aklı olmayan bir insan değil. O da bunca senedir bir ilişki yaşamış, neyin ne olduğunu bilecek kadar zeki. Bana inanan ve güvenen bir insandı, o süre boyunca.

Bahsettiğimiz insan Türkiye'de çok büyük bir yere gelmiş, çok büyük bir ses. Kimsenin harcı değil onu aldatmak. Bu iddialar hikaye. Biliyorsunuz ben evlilik dışı doğmuş bir insanım. Benim babam başkasıyla evliyken hanımefendiyle (annesini kastediyor) tanışıyorlar. Bana namus dersi vermesin kimse. Kendi poposuna baksın. Ben koskoca beyefendiyi aldatacağım, buna çocuk bile inanmaz" dedi. Anne ve babasından hiç sevgi ve ilgi görmediğini tekrarlayan Asena, "Artık mahkemeye başvurarak nüfus kağıdımda onlarla ilgili kısmı resmen çıkaracağım." diyerek soyadını da değiştireceğini açıkladı.