Abone Ol

Bu haberi Didem Soydan da okuyacak: Kına gecesinde tefour şovunu İdil Fırat'ın annesi istemiş

Vatan gazetesinden Melis Güvenç günlerdir konuşulan Mert Fırat ve İdil Fırat'ın kına gecesi görüntüleriyle ilgili çarpıcı bir detaya ulaştı. Bu haberi Didem Soydan ve Sevilay Yılman da okuyacak.

Tefourlu kına gecesini İdil Fırat'ın annesi istemiş

İşte o haber:

Tefourlu kınayı İdil değil annesi istedi

İdil Fırat’ın Sait Halim Paşa Yalısı’nda yapılan kınasına 300 kişi katıldı. Fırat’ın yakın çevresinden duyduğuma göre, bu tarz bir kına aslında İdil Fırat’ın değil annesi Sibel Kerimoğlu’nun arzusuna göre yapılmış.

İdil daha modern bir kına isterken, davetlilere geleneksel bir kına yaşatmak isteyen Sibel Hanım böyle bir tercihte bulunmuş.

Davullarla içeri giren ve şampanya patlatan Mert Fırat’ta başta kınaya bu şekilde girmek istememiş ama atmosferin de etkisiyle bir anda davul ve zurnayla kendini pistte bulmuş.

Özellikle Mert Fırat kınaya geldikten sonra bütün davetliler pistte fotoğraf çektirme yarışına girdiği için bu durumdan İdil çok sıkılmış ve tepki göstermiş.

Bu yüzden 8 Eylül’de Alaçatı’da yapılacak düğün için İdil ve Mert Fırat çiftinin şimdiden telefon ve fotoğraf çekme işinin önüne geçmek için bir çözüm arayışında oldukları konuşuluyor.

Düğün ise kına gecesinin aksine sade ve modern bir düğün olup, İdil Fırat’ın zevkine göre organize ediliyormuş.

Bu arada sosyal medyada İdil Fırat’ın tefourlu videosuna yapılan negatif yorumlara sessiz kalan çift, sadece yakın çevresinin paylaştığı fotoğraflarına yapılan olumsuz yorumların silinmesini rica ediyormuş. Ama yapılan bu yorumlara hiç takılmayan çift sadece düğüne odaklanmış...

(Melis Güvenç - Gazetevatan)