Abone Ol

Bu fotoğraftaki ünlüyü tanıdınız mı? İşte alkolü fazla kaçıran o star!!!

Bir süre önce 'alkolden nefret ederim' ve 'gece kulüplerinde sandalyelerin üzerinde dansediyorum, çünkü dans pistinde itiş kakışı sevmiyorum ve insanların terlerine bulanmak istemiyorum' diyerek herkesi kendine güldüren 'uslanmaz mirasyedi' yine dağıttı!

Bu fotoğraftaki ünlüyü tanıdınız mı? İşte alkolü fazla kaçıran o...

Bir süre önce 'alkolden nefret ederim' ve 'gece kulüplerinde sandalyelerin üzerinde dansediyorum, çünkü dans pistinde itiş kakışı sevmiyorum ve insanların terlerine bulanmak istemiyorum' diyerek herkesi kendine güldüren 'uslanmaz mirasyedi' Paris Hilton, yine dağıttı! Katıldığı bir partide alkol duvarını aşan skandal yıldız, yine 'istenmeyen' görüntüler verdi. Paris'in eski sevgilisi Nick Carter'dan gelen bomba gibi açıklamalar ise magazin gündemini değiştirdi.
   
     Halılarımı siliyordu!

      Ünlü pop grubu 'Backstreet Boys'un eski üyesi Nick Carter eski sevgilisi Paris Hilton ile 'tacizci öğretmen' Debbie LeFave ile ilgili yaptığı açıklamalarla hayranlarını şok etti.
      Bir radyo şovunda konuşan Carter skandallar kraliçesi Paris Hilton'la ilk beraber olmaya başladıklarında Hilton'un son derece 'evcimen' bir hayat yaşadığını belirterek şunları söyledi: 'İlişkimizin en başlarında evime gelip halılarımı yıkardı. Fakat 2-3 ay sonra o eski burnu havada hallerine geri döndü'.
  
     Öğrencileriyle seks yapan öğretmenle ilişki yaşadım

      Radyo şovunda yaptığı birbirinden ilginç açıklamalarla gündem yaratan Carter lise yıllarında geçtiğimiz aylarda 13 yaşındaki öğrencisiyle beraber olduğu için tutuklanan güzel öğretmen Debbie LeFave ile ilişkisi olduğunu söyledi. Carter sözlerine şöyle devam etti: 'Onunla 18 ay birlikteydik: Bir gün arkadaşlarım gelip bana 'Seni başka bir kızla aldatıyor' dedikten sonra Debbie'den ayrıldım'.

Bu fotoğraftaki ünlüyü tanıdınız mı? İşte alkolü fazla kaçıran o star!!! - Resim: 2Bu fotoğraftaki ünlüyü tanıdınız mı? İşte alkolü fazla kaçıran o star!!! - Resim: 3